Xbox 360

Witam

Otóż ostatnio w sumie już od kilkunastu miesięcy nie mam w co grać używam swojego komputera do oglądania filmów,muzyki jakieś fora fb nic konkretnego.Nie chcę kupować nowego pc za 3000 zł skoro mogę sobie kupić xboxa za 530 zł grafika chyba będzie porównywalna i nie będę musiał się martwić, że gra może przerosnąć mój sprzęt. Czy w takim razie warto wziąć tego x360 ?

Haha miałem ten sam problem, jednak wziąłem PS3. Moim zdaniem warto wziąć konsole starszej generacji, ponieważ jest masa b. dobrych gier i samą konsole można dostać nawet taniej i to w zestawie z grami, a same gierki to w lombardzie można złapać za niewielką cene. ;)

Xboxa 360 za ponad 500zł odradzam bo ja np. super okazyjnie złapałem za 200zł z dwoma padami, a wszystko było sprawne i to jeszcze w tej fajnej czarnej wersji. Więc lepiej szukac czegoś za około 300zł, a jak juz za 500zł to tak jak kolega wyżej ps3.

Witam

Otóż ostatnio w sumie już od kilkunastu miesięcy nie mam w co grać używam swojego komputera do oglądania filmów,muzyki jakieś fora fb nic konkretnego.Nie chcę kupować nowego pc za 3000 zł skoro mogę sobie kupić xboxa za 530 zł grafika chyba będzie porównywalna i nie będę musiał się martwić, że gra może przerosnąć mój sprzęt. Czy w takim razie warto wziąć tego x360 ?