Witam
Mam takie pytanko co bardziej opłaca się kupić ?
Mam 550 zł lepiej kupić Xboxa czy zbierać na stacjonarny ?
Witam
Mam takie pytanko co bardziej opłaca się kupić ?
Mam 550 zł lepiej kupić Xboxa czy zbierać na stacjonarny ?
Ja preferuje laptopa, ale w twojej sytuacji za 600zl dobrego kompa nie kupisz wiec raczej xboxa. Jeli uzbierasz wiecej pieniedzy to radze pc, ale to moja osobista opinia.
Jeżeli Xbox to pamiętaj że bez płacenia abonamentu nie bedziesz miał dostępu do gry multiplayer (zjebane) ps 3 ma pod tym wzgledem troszeczke lepiej bo oni mają darmową grę przez neta. Mam Xboxa i powiem ci, że jeżeli o mnie chodzi to zbieraj na stacjonarke.
Xboxa kupisz za 350-400zł w dobrym stanie dochodzi do tego przeróbka i po taniości możesz grać w gry
Na dobry komputer stacjonarny potrzebujesz jakieś 3000 PLN plus monitor, więc zdecyduj. Co do konsol to wolałbym PS3, gdyż nie trzeba płacić abonamentu żeby móc grać na multiplayer.
Więc mogę uzbierać 100 zł więcej i kupić PS3 za 700zł. Ale potem jeszcze gry dokupić.
Na ps3 masz jakieś gry mmo darmowe z tego co wiem więc umilą ci czekanie na kase
(na xboxa też są ale abonament)
Więc zbierać kaske na PS3 a potem kupić gry ?
Na szczęście jeszcze w tym roku mam imieniny
To co oni piszą to wałki bo poprostu nie grali na XboXie lub go nie mają. (Fanboje)
Mam obydwie konsole. Masz, wymienie Ci tu + i -
PS3
+ Darmowy internet
+ PS+
+ Exclusive-y (to akurat dla mnie bo kiedyś zakochałem się w grach takich jak Ratchet♥)
- Pad (oczywiście to moja opinia)
- Dzieci od zaje*ania
- Komunikacja głosowa również zdeka zdupczona
- Gorszy support
- Droższe
XKlocek
+ Lepszy support
+ Mało dzieci, lecz nie ukrywam są.
+ Tańsze
+ Pad (jednak wg. mnie jest wygodniejszy)
+ Komunikacja głosowa na dobrym poziomie.
- Abonament na multi (może to + skoro dzieciaków nie ma... zależy dla kogo 60zł na 90 dni to wydatek)
- Jednak lekki staroć
- LAG COMPENSEJSZYN@@@@@ Nie zawsze, ale jest częściej ponieważ polaki-robaki lubią pograć na PSie bo jest net za freeQ.
Lepiej chyba kupić xboxa, ale jeżeli chciałbyś go przerobić to byś musiał jeszcze dokupić jakiś dysk. Sama przeróbka też wychodzi około 150 zł (zależy jaki xbox)
Mam xboxa i nie powiem że jest zły ale na ps 3 grasz za darmo przez neta. avedon nie obrażaj innych proszę cię napisałeś ładnie posta to po co go psujesz obrażając np. mnie ?
Myślę iż warto uziberać te 2000 zł, i kupić komputer, bardziej przydatna rzecz niż xbox. Konsola, konsolą, ale wszystkich rzeczy na niej nie zrobisz. Jak dla mnie, większą radość mi sprawia blaszak niż konsola, nie tylko pod względem gier. Ciekawsze rzeczy zrobisz na blaszaku, niż patrzą w ekran Tv.
@Dedacz
Pokaż mi w którym zdaniu skierowałem się dokładnie do Ciebie obrażając twoją osobe.
@UPS
Nie piszcie o ''przeróbce'' bo to skur*ielstwo i piractwo czego żaden szanujący się gracz nie powinien popierać...
@Topic.
Myślę, że xbox i granie w przeróżne COD-y to dobre wyjście. Lecz to zależy od Ciebie. Powiedz co chcesz robić, to Ci bardziej to objaśnie ''co do czego się ma''.
Miałem PS3 i przyjemnie się grało w DCUO, ale sprzedałem, żeby kupić nowego pieca. Co jak co, ale żadna konsola nie jest w stanie zastąpić możliwości peceta. No i sterowanie padem w FPS'ach to porażka.
@up a Ty teraz też nie potrzebnie piszesz nic nie znaczący post i robisz off top
Jak z mojej strony ja polecam PC, trochę siedziałem na PS ale jednak większa frajda na blaszaku, tym bardziej, że wychodzi nowa generacja konsol więc gry będą to coraz ciekawsze i ładniejsze a na ps czy xklocku już tego nie ujrzysz
Pc > Ps3 > xBox.
W życiu, ale to w życiu nie kupiłbym XBoxa, płacenie abonementu za to, że podłączę się do internetu, kiedy już za niego płacę? Totalny idiotyzm.
Tak jak powiedział dadziu, wychodzi nowa generacja konsol, więc i PS3 i X360 będą przestarzałe, w nowe gry po pewnym czasie nie pograsz w przeciwieństwie do blaszaka.
Tylko pragnę dodać że kompa później kupie.
Za 3 lata będę miał bierzmowanie więc trochę kasy poleci. A na razie chyba uzbieram na PS3.
PS. Sorki za pomyłkę w 1 poście mam 550 zł na zbyciu.
Tylko pragnę dodać że kompa później kupie.Za 3 lata będę miał bierzmowanie więc trochę kasy poleci. A na razie chyba uzbieram na PS3.PS. Sorki za pomyłkę w 1 poście mam 550 zł na zbyciu.
Kup Xboxa http://allegro.pl/xbox-360-slim-4gb-przerobiony-i3177382078.html
Gry 4 free, na pceta to musisz wydać realnie dzisiaj 3000 pln, do tego monitor conajmniej 23" a najlepiej już (nowy standard powoli) 27 cali i to na IPS matrycy to powiedzmy 700 zł(23) lub 1100(27)
Czyli tak naprawdę z myszką, klawiaturą, słuchawkami/głośnikami na komputer (dobry), żeby gry chodziły Ci na maks przez next 2 lata potrzebowałbyś 4000, na xboxa 360 gry będą produkowane jeszcze z 2/3 lata po premierze 720tki(nowy model) czyli z 3/4 lata pograsz na maxed out, bez ścin(a to odbiera większość przyjemności z jakiejkolwiek gry).
Kup Xboxa http://allegro.pl/xb...3177382078.htmlGry 4 free, na pceta to musisz wydać realnie dzisiaj 3000 pln, do tego monitor conajmniej 23" a najlepiej już (nowy standard powoli) 27 cali i to na IPS matrycy to powiedzmy 700 zł(23) lub 1100(27)Czyli tak naprawdę z myszką, klawiaturą, słuchawkami/głośnikami na komputer (dobry), żeby gry chodziły Ci na maks przez next 2 lata potrzebowałbyś 4000, na xboxa 360 gry będą produkowane jeszcze z 2/3 lata po premierze 720tki(nowy model) czyli z 3/4 lata pograsz na maxed out, bez ścin(a to odbiera większość przyjemności z jakiejkolwiek gry).
Link do aukcji gdzie koleś ma 0 komentów założył konto 07.04.2013 i jest Juniorem. To już chyba lepiej kupić od ruskich konsole większa pewność xD
A co do Xboxa czy też PS3 jeden hu...
Powiem tak na obecnej generacji konsol każdy tytuł wygląda jak wygląda. Komp za 1500zł i masz grafikę o niebo lepszą. Ale trochę konsole już mają lat na karku.
A co do przerabiania toż to gówno warte, i powoduje tylko padania konsol. A gry na allegro po 30-40 zł które miały premierę 2011-2012 o zgrozo rzeczywiście gry drogie jak cholera