Tak jak up, proszę o argumenty za i przeciw. Pozdrawiam
Xbox One czy PS4?
Co tu dużo gadać. Patrz tylko i wyłącznie na exy. Jeśli exy Cię nie obchodzą, to PS4 z racji tego, że jest mocniejsza. Tak czy siak, PC > Konsole.
PS4. Wystarczy spojrzeć na statystyki sprzedaży i sprawa jest jasna.
Na PlayStatnion zawsze były lepsze exclusive game's.
XOne jest ok, ale nie w Polsce, w Ameryce gdzie działają wszystkie usługi, XOne staje się fajnym urządzeniem multimedialnym. Tak to PlayStation
jeżeli jest jakaś seria gier której jesteś fanem a wychodzi tylko na jedną z konsol, kup tą właściwą jeśli ci to obojętne to ZDECYDOWANIE PS4!!
Oczywiście że PS4 w Polsce Xbox nie jest tak wspierany jak PS sprawa następujaca nie wiem czy to już jest zrobione ale gry które na PS4 Działać będą w 1080P na Xbox One będą działały w 720P(mogę się mylić w chwili obecnej ta informacja jest z premiery obu konsol)
Sprawa następująca PS4 możesz dokupić dysk a w Xbox one nie ma takiej możliwości zapełnisz dysk więc aby zainstalować pobrać coś nowego jesteś zmuszony usunąć jakiś save lub grę niby nie jest to argument gdyż ja jak już coś przejdę usuwam jednak dla kogoś może to stanowić problem ( jednak to też jest info z przed premiery więc mogę się mylić)
Ja kupuję PS4 gdyż mam aktualnie PS3 i nie żałuję swojego wyboru konsola jest genialna świetne exy, Xbox również ma je genialne miałem okazję pograć jednak ja zdecydowanie stawiam na PS
Sprawa indywidualna, tak jak wyżej musisz zam wiedzieć czego oczekujesz od Konsoli i jakie gry cię interesują oraz czy jesteś gotowy na wymysły microsoft
Miałem ps3 oraz xbox360 DLA MNIE exy są właśnie lepsze na xbox'a jedynie ubolewam nad killzonem którego brakuje na xboxa no ale z tego co czytałem ms wykupił prawa do fify i więcej części się nie pojawi na ps ale ile w tym racji nikt nie wie.
Zresztą pady są dużo lepsze niż w ps4 co do Pana Balthazara
do tego masa darmowych dlc (konto gold) gdzie w ps trzeba kupować osobno :/
da radę wymienić dysk czy też podpiąc urządzenia zewnętrzne w tym pendrivy (
You can replace the Xbox One hard drive, but it’s hard)można się kłócić pół dnia jaka konsola jest lepsza ale każdy ma swoje zdanie.
Ja tylko zaznaczę, że PSPlus to coś niesamowitego, szczególnie jak masz kilka maszynek od sony (np. PS3/Vita i PS4).
Za cenę jednej nowej gry, dostajesz około 30 gier w ciągu roku.
Tak jak up, proszę o argumenty za i przeciw. Pozdrawiam