Xin zhao czy Renekton?

Kiedyś korzystałem z LeagueCraft jak jeszcze była stara wersja strony. Ale obecnie lepszy jest MobaFire. :) Najlepiej zainstalować wtyczkę MobaFire do Firefoxa. ;)

A więc moim skromnym zdaniem nerf dla Renektona jest dość widoczny. Jeżeli zainwestujesz w runy na dmg nie będzie aż tak źle ale jego leczenie osłabło, szczególnie podczas ult. Co ja mogę Ci powiedzieć... Trzeba być trochę ostrożniejszym w erly i mniej polegać na ultimate. Ale z tego co widzę to powoli każdego nerfią więc jeszcze 2-3 patche i nawet nie zwrócisz uwagi na te zmiany. Wybór należy do ciebie.

Runy na dmg to największe gówno jakie można kupić w tej grze, armor pene tylko i wyłącznie.

Runy na dmg to największe gówno jakie można kupić w tej grze, armor pene tylko i wyłącznie.

Ja tak nie uważam. W erly game bardzo pomagają. Dzięki nim mogę kupić jako pierwszy item coś na hp albo laczki a dmg mam nadal na poziomie. Ale każdy ma swój sposób na grę.

No dobrze, dziękuję za rady, podpowiedzi i poświęcony czas. Ja jeszcze się zastanowię i wybiorę. Temat do zamknięcia. :)

Witam, jak w temacie mam dylemat a mianowicie nie wiem jaką postać kupić. Zastanawiam się nad renektonem i xin zhao. Którego bardziej mi polecacie (prosiłbym o uzasadnienie)? Dodam tylko że lubię grać każdym fighterem; tank, offtank, dps bez różnicy jednak wolę aby mogli trochę przeżyć, a nie jak np. trynd którego ratuje ulti. Ostatnio grałem nasusem oraz mundo i całkiem nieźle mi szło ale niestety te postacie szybko się nudzą. Z góry dziękuje za odpowiedz ;).