XP Boost

W tej chwili rozdawane są kody na XP Boost, które działają na serwerze Amerykańskim.

5 września będą kody na serwer EU West

7 września będą kody na EU NE

KLIK

4UFCEK4YQGJR

W końcu sypnęli kodami >.< .Szkoda że nie na skina do Mastera Yi.

O jea Kodziki ;p

Możesz podać dokładnie link do EU kodów ;/ ?

podal przeciez do wszystkich trzech, po prostu sa w innych dniach.

Po co jest ten kod xp boost ?

Po co jest ten kod xp boost ?

Za każdy wygrany mecz (przed lvl30, ma się rozumieć) dostajesz więcej XP, niż dostałbyś normalnie. Jest też taka opcja, że dostajesz więcej XP za każdy mecz przez określoną liczbę dni, niezależnie czy wygrany czy nie. [Krótko mówiąc, boosty są albo na x winów, albo x dni.]

XP Boosty są nic nie warte... a dla nowych graczy sie zabardzo nie przyda, niech grają na swoich levelach . bo jak wejda w tryb 30 lvl to dostana niezłe baty. natomiast dla ludzi ktorzy już są zaawansowani w Lolu to może być dobra okazja żeby szybko wbić 30 lvl:>

Siema! Mam pytanie oraz prośbę do tych co nie grają w Lola na UE NE tylko na NA (Amerykański)

Szukam takiej osoby gdyż pobrałem kod na Amerykańskiego i już nie mogę pobrać na NE (nie doczytałem że tylko raz mogę pobrać kod a było ich tylko kilka więc....) czy była by chętna osoba na wymianę takimi kodami?

W tej chwili rozdawane są kody na XP Boost, które działają na serwerze Amerykańskim.

5 września będą kody na serwer EU West

7 września będą kody na EU NE

KLIK

4UFCEK4YQGJR