Xperia

Witam

Mam możliwość kupna xperii live with walkman od kolegi w dobrym stanie za 95 zł , jest to telefon muzyczny ekranem dotykowym o "kieszonkowym" rozmiarze oraz posiada wi-fi co mi się bardzo podoba, bo chciałbym przesiadywać na internecie. Jeżeli macie ten telefon czy mogę Was prosić o opinię ? Myślicie, że to będzie dobry wybór czy są lepsze telefony tzw smartfony za taką cene?

Mówiąc szczerze nigdy nie miałem smartfona i trochę przeraża mnie fakt klawiatury ekranowej, lepsza jest ekranowa czy wysuwana? ( Qwerty ? )

Witam Mam możliwość kupna xperii live with walkman od kolegi w dobrym stanie za 95 zł , jest to telefon muzyczny ekranem dotykowym o "kieszonkowym" rozmiarze oraz posiada wi-fi co mi się bardzo podoba, bo chciałbym przesiadywać na internecie. Jeżeli macie ten telefon czy mogę Was prosić o opinię ? Myślicie, że to będzie dobry wybór czy są lepsze telefony tzw smartfony za taką cene? Mówiąc szczerze nigdy nie miałem smartfona i trochę przeraża mnie fakt klawiatury ekranowej, lepsza jest ekranowa czy wysuwana? ( Qwerty ? )

Nie jest zły telefon, na pewno nie dorasta do pięt topowcom, ale poszperasz po necie - tak jak chcesz.

Co do klawiatury,szczerze mówiąc byłem bardzo przeciwnikiem ekranowej klawiatury. Ale jak sprobowałęm to się przyzwyczaiłem.Pracowałem w ciężkich warunkach i potrzebowałem jakiegoś shitowego telefon, więc dostałem z normalna klawiatura. Powiem ci że nie wiem jak jak pisałem wtedy.. naprawdę szybko się pisze na ekranowej.

Kupuj telefon dobry jeszcze jak w dobrym stanie to 95 zł nie jest źle :) Bierz w ciemno

Witam

Mam możliwość kupna xperii live with walkman od kolegi w dobrym stanie za 95 zł , jest to telefon muzyczny ekranem dotykowym o "kieszonkowym" rozmiarze oraz posiada wi-fi co mi się bardzo podoba, bo chciałbym przesiadywać na internecie. Jeżeli macie ten telefon czy mogę Was prosić o opinię ? Myślicie, że to będzie dobry wybór czy są lepsze telefony tzw smartfony za taką cene?

Mówiąc szczerze nigdy nie miałem smartfona i trochę przeraża mnie fakt klawiatury ekranowej, lepsza jest ekranowa czy wysuwana? ( Qwerty ? )