Yasuo

https://www.youtube.com/watch?v=Mzzp2ePvUQo haha :D

Sorry, ale to jest słabe i gimbusiarskie ;/

Za stary jestem na humor rodem z gimbazy, nie ma szans na jakąkolwiek pozytywną ocenę.

A akcja słaba.

Pierwszy filmik, będą inne lepsze ;d

Staram się ;d

Początki zawsze są trudne ;d

mod_ico.png
O opcji "Edytuj" słyszałeś? ~n4z

Ale jak coś jest gówniane to jest gówniane ;d

Może trafi w gusta kogoś bez poczucia humoru ;d

Postaraj się bardziej, bo ci w jakikolwiek sposób nie wychodzi ;d

k :D

warn_ico.png
spam ~ NS

Słabe, a w dodatku nienawidzę yasuo :D.

Hahahahaha, dobre!

2v1 to nawet nie akcja.

Chyba wszystkie ,,funny moments" na polskim youtube nie są śmieszne.Dzielą się one na dwa typy:

~Nieśmieszne myśli:

Filmy w których autor podkłada ivoną lub google tłumaczem głos pod postacie.Wyzywają one same siebie i autor myśli że jest to śmieszne.Przykład:"Jesteś gównem zniszczę cię"po czym umiera a jego zabójca mówi jakiś śmieszny(?!)tekst besztając go i autor sądzi że to jest śmieszne.Oczywiście dzieci i ludzie bez prawdziwego poczucia humoru cieszą się oglądając to.

~(Nie)Śmieszne Akcje z kolegami:

Grupa kolegów komunikujących się przez ts'a(lub coś podobnego)grają sobie i jeden z nich to nagrywa.Kiedy wydarzy się chociaż najmniejszy czyiś fail jak np nie trafienie ultem ezreala lub siona to cieszą jape,chichrają się i śmieją tak głośno jak tylko mogą bo myślą że to śmieszne,od razu po nich widać ich humor jest fałszywy.

Pierwszy typ to zwykłe podróby Bronze Things(czy jakoś tak xd)z machinimarealm(czy jakoś tak) które akurat są śmieszne.,,,Brązowym podróbą" udało się podbić serca dzieci a inny próbują również (jak ten yasuo)

Drugi typ to podróby Yackooba i jego ,,z kamerą wśród noobów" którego bardzo szanuje za jeden z najśmieszniejszych kanałów na pl yt.Szkoda że nagrywa teraz bardzo rzadko :/.

Jego kanał: https://www.youtube.com/user/Yackoob/videos

Dajcie sobie spokój z robieniem takich głupich filmów.Tyle

Każdy kiedyś zaczynał;d

Zamiast pisać skończy z tym bla bla bla jesteś gównem ( Pokazujecie swój poziom), napisalibyście jak to widzicie i jakie byście chcieli to otrzymać(rady).

https://www.youtube.com/watch?v=RwblrT8iYZE tu nowy filmik ;d

Ten kanał prowadzą 3 osoby ten film robił ktoś inny może wam się spodoba ;d

Przepraszam za mój chamski poziom ale wkurza mnie to że ktoś chce osiągnąć sławę podrabiając innych.

Kolejny shit typu Brązowe myśli, jak ja nienawidzę Ivony, powodzenia jednak życzę, przyda Ci się.

To tylko Jeden filmik... Jesli sie to ludziom nie podoba to nie bd kontynuowane tylko sie zrobi inna serie xd

Ale gówno

Słabo, nawet bardzo. Dawno takiego gniota nie widziałem 0/10 - przykro mi, nie przechodzisz dalej.

Drugi też dobry nie jest :( .Nawet jeśli tego lola jest pełno, to da się zrobić coś śmiesznego, po prostu obrałeś zły kierunek, ludziom których śmieszy przekleństwo wypowiadane przez ivone współczuje.

Filmiki z failami na większych sajtach są zabawne, bo takie kanały zazwyczaj mają zatrzęsienie zgłoszeń i faktycznie wybierają te ciekawe rzeczy. U was... cóż, tego po prostu nie ma (co widać po filmie z poprzedniego sezonu - musicie mieć spory zasób filmów...). I efekt widać - trzy akcje jakich wiele (przy czym w pierwszym przypadku nazwałbym to outplayem, a nie failem).

Jeśli chodzi o pierwszy - może majnkraftowo-lolowym gimbusom i podstawówkowiczom się spodoba, ale poziom jest zwyczajnie żenujący.

Obejrzyjcie kilka kanałów popularnych - polskich czy nie, takich które cieszą się popularnością która nie jest nabita sztucznie - i pomyślcie, czemu im się udaje. Może to wam coś da...

Dobra, spróbuję dzięki

powiem tak sama walka w tym filmiku jest strasznie typowa, nie ma w niej nic ciekawego,

komentarz jest po prostu beznadziejny a głos ivony spier... po prostu zniszczył wszystko.

Film ten w ogóle nie śmieszy a wręcz nasyła myśl aby wysłać smsa o treści "pomagam"

W sumie moglo byc gorzej. Np Mogł byc to Funny z Minesrafta...