Yo

Siemka wszystkim nazywam sie Krzysztof mam 15 lat, od okolo 7 lat gram w mmo.Newsy na tym forum ogladam od roku , wiec postanowilem zrobic konto na forum abym mogl czytac,pisac i wgl .

Moje zainteresowania to pilka , muzyka , a gry w jakie gram to Lol Wr S4 minecraft ... .

Z gory mowie nie stawiam polskich znakow oraz nie jestem dobry w ortografi .

Siemka wszystkim nazywam sie Krzysztof mam 15 lat, od okolo 7 lat gram w mmo.Newsy na tym forum ogladam od roku , wiec postanowilem zrobic konto na forum abym mogl czytac,pisac i wgl .Moje zainteresowania to pilka , muzyka , a gry w jakie gram to Lol Wr S4 minecraft ... .Z gory mowie nie stawiam polskich znakow oraz nie jestem dobry w ortografi .

To widać :P . Młodo zaczynałeś z MMO. Miłego pisania :).

Witam! Btw Szczerosc na wage zlota!

Aaaaa..... Etoo zdecydowałeś się założyć konto:P My znamy się już trochę czasu ale co tam. Witam i miłego pisania :)

Siemanko.

Witamy.

Witaj w gronie.

Siema. ;)

Siemka wszystkim nazywam sie Krzysztof mam 15 lat, od okolo 7 lat gram w mmo.Newsy na tym forum ogladam od roku , wiec postanowilem zrobic konto na forum abym mogl czytac,pisac i wgl .

Moje zainteresowania to pilka , muzyka , a gry w jakie gram to Lol Wr S4 minecraft ... .

Z gory mowie nie stawiam polskich znakow oraz nie jestem dobry w ortografi .