Yo!

Siemka, nazywam sie Paula, niedługo walnie mi osiemnacha i pochodzę z Dolnego Śląska. W grach RPG siedze od 10 roku życia, w sumie dzięki mojemu bratu który nimi mnie zaraził ;)

Poza tym że potrafie siedzieć przed kompem i grać jak bezmózgi zombie to interesuje się jeszcze grafiką komputerową, Anime i gram na gitarze ;P

A tak bardziej co do gier, to aktualnie gram w LoL'a, i czekam na jakieś mmorpg typu C9, Blade & Soul etc.

A grałam już chyba w wszystkie możliwe, warte uwagi tytuły :D

No, miło mi Was poznać ^^

Aka'Magosh!

Witom!

Siemka :).

Pozwól iż powitam cię białogłowo, w naszych skromnych progach. :)

Cześć, miłego użytkowania forum.

Witam. Miłego pisania.

Hej widzę że ty też lubisz lol-a.

Dziewica się pojawiła na forum (wybacz moje śmiałe założenie) i od razu cała rzesza chłopców i chłopaków się rzuciła. Nie mogę być gorszy. Witaaaaam :)))

Witam

Cześć i czołem.

Siemka miłego pisania ;D ;)

Siemka, nazywam sie Paula, niedługo walnie mi osiemnacha i pochodzę z Dolnego Śląska. W grach RPG siedze od 10 roku życia, w sumie dzięki mojemu bratu który nimi mnie zaraził ;)

Poza tym że potrafie siedzieć przed kompem i grać jak bezmózgi zombie to interesuje się jeszcze grafiką komputerową, Anime i gram na gitarze ;P

A tak bardziej co do gier, to aktualnie gram w LoL'a, i czekam na jakieś mmorpg typu C9, Blade & Soul etc.

A grałam już chyba w wszystkie możliwe, warte uwagi tytuły :D

No, miło mi Was poznać ^^