Kolejność przypadkowa:
Dragon Ball
FMA: Brotherhood
Fairy Tail
Shaman King
Ogólnie dużo nie oglądałem - dopiero zaczynam przygodę z różnymi anime.
Kolejność przypadkowa:
Dragon Ball
FMA: Brotherhood
Fairy Tail
Shaman King
Ogólnie dużo nie oglądałem - dopiero zaczynam przygodę z różnymi anime.
Moje top 3
1 - Batman: The Animated Series
2 - Batman: Gotham Knight
3 - Dragon Ball Z (przesadzone ale jakoś sie mi spodobało)
4 - Hellsing (tv series tnz nie ten gupi ultimate bo on jest jakis taki przesadzony)
Reszta:
- Chowder
- Law of Talos
- Endzone
- Adventure Time
hellsing, mirai nikki, gurren langann
Tylko "Death Note".
Reszta anime nie dorasta do pięt temu arcydziełu. Bez zbędnego humoru, bez zbędnego, japońskiego stylu.
Aby powiedzieć, że Death Note nie dorasta do pięt reszcie musiałbyś widzieć wszystkie inne. Wątpię jednak aby to było prawdą. Oczywiście nie zaprzeczę, że Death Note jest arcydziełem, ale znajdzie się co najmniej tuzin tytułów tak samo dobrych, a nawet możliwe, że lepszych niż DN.
Moje ulubione anime
Naruto
Fairy tail
Ulubione, hmm.... za dużo by wymieniać , ale z tych co ostatnio mi się spodobały to "Bleach", "Fairy Tail" oraz "The third the girl with the blue eye" (poprostu kocham ten klimat Diuny ;p ).
Do moich ulubionych anime należą : Naruto,Shaman King,Fairy Tail, Hellsing :Ultimate, Ao no Exorcit oraz Highschool of the death .
Moje top 31 - Batman: The Animated Series2 - Batman: Gotham Knight3 - Dragon Ball Z (przesadzone ale jakoś sie mi spodobało)4 - Hellsing (tv series tnz nie ten gupi ultimate bo on jest jakis taki przesadzony)Reszta:- Chowder- Law of Talos- Endzone- Adventure Time
Ta "reszta" to kreskówki :/ Aczkolwiek lubie chowdera za humor
Hellsing Ultimate to parodia, dlatego jest "przesadzony", ta groteskowość niektórych scen jest naprawdę powalająca i wyróżnia ten tytuł od innych.
Tylko "Death Note".Reszta anime nie dorasta do pięt temu arcydziełu. Bez zbędnego humoru, bez zbędnego, japońskiego stylu.
Jest mało takich anime, które przedstawiają w taki powazny sposób historię. Brak japońskiego stylu? Nie? To jest japoński styl, tylko dawny połączony(kreska, paleta kolorów) z nowym stylem (postacie kreowane na nie-typowych azjatów, bardziej na europejczyków z pociągłymi twarzami).
Btw. ktoś wie jak zrobić sygnaturę, która bedzie odnosnikiem do strony internetowej? tzn. click i cie przenosi na stronke
Właśnie skończyłem Higurashi no Naku Koro ni. Jedno z najlepszych jakie widziałem, a było tego sporo
Tylko "Death Note".Reszta anime nie dorasta do pięt temu arcydziełu. Bez zbędnego humoru, bez zbędnego, japońskiego stylu.
Berseker (wstęp do mangi),Gantz (względny wstęp do mangi),Claymore (wstęp do mangi),Noein,Haruhi Suzumiya,Nodame Cantabile,FLCL,Baccano,Umineko no naku koro ni,Higurashi (seria,bez Rei)
Może mają japoński styl, ale dorastają do pięt jeśli nie są na równi Death Note.
wiekszosc z tego co podałeś to zupełnie bezmózgie (czyt.nie maja zadnych zwrotów akcji, ktore mialyby logiczny sens, a jednak były niespodziewane) historie, z death note w ogole nie maja nic wspolnego
Tylko Death Note, Death Note... ehhh.... przesadzacie, jak dla mnie o wiele lepsze było Bokurano. Ale zresztą co ja wiem, pewnie i tak tylko ja lubię historie bez wyjścia ;p
Tak jak w temacie . Moje ulubione to Naruto