[Youtube] Czas na League of Legends i Zagrajmy w!

Cześć, ja jestem Meloonikk i chciałbym Wam przedstawić mój kanał Youtube : Meloonikk. Narazie skupiam się na serii Czas na League of Legends, czyli pojedyńcze rozgrywki z bieżącym komentarzem moim i kolegów, którzy ze mną grają(TeamSpeak), ale w przyszłości zamierzam zająć się innymi seriami(aktualnie zaczynam nagrywać Star Wars : The Force Unleashed, ale wrzucę dopiero jak nagram całe, by nie dopuścić do zawieszenia serii). Serie staram się prowadzić humorystycznie. Od siebie dodam, że nie przeklinam. Zapraszam do konstruktywnej krytyki i opinii w komentarzach oraz jeżeli kanał wam się spodoba i chcecie być na bieżąco, do subskrybowania. Na krytykę i porady jestem naprawdę bardzo otwarty, dlatego wytykajcie mi wszystkie możliwe błędy, bym wiedział co poprawiać.

Nie Lidż of lidżends tylko Ligue (takie u przez e) of Ledżends... Aż śmiać mi się zachciało ale stwierdziłem że lepiej się rozpłakać zaraz obejrzę wasz ostatni odcinek i powiem coś o gameplayu(dam edita).

@EDIT

Gameplay do d*py i więcej dziwnych wymów - jak chcecie po polsku mówić to mówcie ogłuszenie a nie -.-

@DaPik Czyli ty zamiast stuna mówisz ogłuszenie a zamiast draina fiddla w lolu mówisz CZERPANIE? Czego ty wymagasz? To normale mieszać takie słowa, no chyba że twoje pierwsze mmo to metin i to jeszcze po polsku po 4story do LoLa ( po polsku). Nie bierz do siebie krytyki która jest uzasadniona "a nie". Co do gameplayów, nie widze ich na twoim koncie. A co do lol'a, serio, śmieszna wymowa rozwinięcia LoL'a : d. Takie tandetne przyśpiewki np. mięsny jeż na samym początku wcale nie był śmieszny ( według mnie ), nie potrafię uzasadnić swojego zdania, poprostu nie mój styl. Ale życzę Ci powodzenia, rób swoje :)

Zamiast stuna mówię stana, gdyż taka jest wymowa... Chodzi o to że albo wymawia wyraz po angielsku albo mówi po polsku a nie jakimś murzyńskim nawala... Gameplay jest do d*py. Uzasadnienie? Dialogi żałosne między graczami co jest podstawą do oglądania czegoś takiego, mówią chwilami o prywatnych sprawach itp co jest hmmm złe, chyba że ma to być pokazanie profesjonalnej gry jak się afkuje, jak umiera. Muszę przyznać że świetnie wykorzystałeś niesamowite early pantheona ale to jedyny +

@Mefiu

Moje pierwsze MMO to kalonline i nie zdziwiłbym się że kiedy ja zaczynałem przygodę z tą piękną grą to ty nawet komputera nie miałeś ;/

No nie jest najgorzej, dosyć miło się oglądało, ale nie różni się to od 2kk innych tego rodzaju filmików :D

Ehh Dapik, ten żarcik o komputerze i moim wieku, naprawdę...

Ludzie naprawdę myśleliście, że to lidż of lidżends jest na serio? Jak nadal tak uważacie to zapraszam do playlis

ty archiwum, tam wymawiamy to poprawnie. Poprostu było tak, że po oglądaniu Klocucha,śmialiśmy się jakby to wyglądało w jego wykonaniu "lidż of lidżends - wideorecenzja". Co do reszty naszego wymawiania, to dziękuję za porady, faktycznie za bardzo to spolszczamy, zapraszam do dalszych opinii.

Zdecydowanie nie. To po prostu jeden z tysięcy takich samych Let's Play'ów, nie wyróżniający się niczym - ani jakimś wybitnym poziomem przy solo, ani jakimiś fajnymi żartami przy kilku osobach... A co do samych gier "na luzie" - głupie wycie itp. zagrywki właśnie przechyliły tą szalę na minus. Sorki, ale tego się nie dało słuchać...

Rozumiem Was, jednak to nie jest to co oczekiwałem. Oczekiwałem konstruktywnej krytyki, a to co Wy piszecie to poprostu kwestia gustu, skąd to wiem? Bo wiem, że są ludzie w moich widzach, którzy naprawdę lubią oglądać moje produkcje. Liczyłem od Was na coś więcej niż próba przekonania mnie bym zamknął konto.

Nic nowego. Spróbujcie new meta zrobić :o

melonik zrób lets play o jakiejś grze z coopem

strasznie mnie denerwował ten koleś co cały czas "mówił" i zachowywał się jak trochę niedorozwinięty, tak po za tym nie jest źle, do wymowy słów angielski się nie czepiam bo każdy może mówić jak chce byle by dało się zrozumieć a tak poza tym chociaż masz ciekawe zajęcie :)

PS. @DaPik +10 za kalonline <3

Załatw sobie zespół z działającymi mikrofonami albo, którzy nie mają problemu z dykcją bo naprawdę się ciężko toto słucha. :(

w #4ranked mówiłeś, że chcesz dokupić drugą k. dźwiękową, żeby ta druga nagrywała dźwięk "towarzyszy' a pierwsza ciebie - naucz mnie nagrywać dźwięk k.dźwiękową ;O

Porada : przed wrzuceniem na YT przesłuchaj, ewentualnie nagraj komentarz osobno czy coś, bo jak pisałem - ciężko się słucha.

1.

Zastosowałem się do Waszych porad(po części :

http://www.youtube.com/watch?v=UUj-8HGW47M&feature=plcp&context=C46f5b9dVDvjVQa1PpcFPsl8JIX_Xhbmugwzn5YAQX6g59qPmbqoE%3D - Duo Ranked

http://www.youtube.com/watch?v=RtLhfGxuPQ8&feature=relmfu - Solo ranked

2.

Nagrałem let`s play z Spider-man Shattered Dimensions : Odcinek 1

3.

Co do nagrywania karty dźwiękową, oczywiście nie jest to stwierdzenie dosłowne :< Chodzi o to, że Frapsem bym ustawił nagrywanie jednej karty dźwiękowej(na której wyciszyłbym siebie), a na przykład Audacity bądź GoldWave nagrywanie drugiej karty dźwiękowej(gdzie wyciszyłbym tło).

4.

Co do gry w Co-Op, w ten weekend bądź następny bojawi się gra z kumplem w Team Fortress 2 + chciałbym nagrać z nim "Aż się łezka w oku kręci z Goal 3" na emulatorze NES, ale nie mam pewności czy to wypali. Jeżeli wypali to spróbowalibyśmy jeszcze Contre i co byśmy sobie przypomnieli, jakąś klasyke.

Cześć, ja jestem Meloonikk i chciałbym Wam przedstawić mój kanał Youtube : Meloonikk. Narazie skupiam się na serii Czas na League of Legends, czyli pojedyńcze rozgrywki z bieżącym komentarzem moim i kolegów, którzy ze mną grają(TeamSpeak), ale w przyszłości zamierzam zająć się innymi seriami(aktualnie zaczynam nagrywać Star Wars : The Force Unleashed, ale wrzucę dopiero jak nagram całe, by nie dopuścić do zawieszenia serii). Serie staram się prowadzić humorystycznie. Od siebie dodam, że nie przeklinam. Zapraszam do konstruktywnej krytyki i opinii w komentarzach oraz jeżeli kanał wam się spodoba i chcecie być na bieżąco, do subskrybowania. Na krytykę i porady jestem naprawdę bardzo otwarty, dlatego wytykajcie mi wszystkie możliwe błędy, bym wiedział co poprawiać.