Youtube - Derpblade

Cześć wszystkim :D

Z nudów utworzyłem swój własny kanał na YT i mam zamiar nagrywać tam poradniki, gameplay'e, walkthrough, parodie itp. Na początku wziąłem się za nagrywanie gry, z którą mam najdłuższą styczność i wiem o niej najwięcej: LaTale. Być może filmiki zachęcą kogoś do zagrania, być może ktoś już ma zamiar grać ale nie wie z czym to się je, tutaj będzie wszystko :) W przyszłości oczywiście wezmę się za inne gry, prawdopodobnie już z moim "Commentary" wtedy dopiero się zobaczy czy coś z tego będzie.

Link do kanału: http://www.youtube.com/user/Derpblade

Pierwszą serią po różnych filmikach związanych z LaTale, prawdopodobnie będzie The Legend of Zelda: Ocarina of Time na N64, lub Kirby: The Amazing Mirror na GBA. Dajcie znać co o tym sądzicie, być może pojawią się ciekawsze propozycje, myślę bardziej o nagrywaniu "oryginalnych" gier, które rzadko wcześniej pojawiały się na YouTubie, w szczególności w wydaniu Polskim, najlepiej gry na konsole z dostępnymi emulatorami, ale kto wie, może w przyszłości będzie coś ciekawszego. Pierwsze filmiki nie zawierają mojego głosu więc ocenie będzie podlegać bardziej styl i jakość, być może jakieś rady od bardziej zaawansowanych w tych rzeczach ludzi? Nic więcej do dodania. Enjoy ^^

P.S

Intro może wydawać się głośne i dać po uchu w porównaniu do gry, ale tak na prawdę to gra jest cicho... Na potrzeby Skypa itp. To postaram się zmienić w kolejnych produkcjach xD