Hej!
Niedawno "wystartowałem" swój kanał, wakacje się zaczęły (A wraz z nimi, skończyła się sesja! Yaay), mam trochę czasu na moje hobby. Postanowiłem spróbować swoich sił w YouTube'owaniu. Kanał nie będzie typowym let's play'owym kanałem, będzie się na nim znajdowało trochę wszystkiego, na co mnie najdzie. Jakieś AMV, poradniki, krótkie montaże, śmieszne wycinki, no i gameplay'e również (Głównie z oldschool'owych gierek na emulatory, choć nie tylko).
Do tej pory pokazywałem swój jedyny let's play tylko najbliższemu gronu znajomych, w celu powyszukiwania błędów i niedociągnięć, ale im więcej osób to zobaczy, tym większa szansa, że więcej problemów zostanie wyłapanych, tak więc liczę na wasze opinie i komentarze! (Zdaje sobie sprawę, że na let's play'u dźwięk się troszkę zdesynchronizował i moje czytanie występuje jakieś milisekundy przed zmianą dialogu, właśnie dla uniknięcia takich błędów powstał pierwszy, po części testowy filmik).
Dzisiaj zakończyłem również swoje pierwsze w życiu AMV, nad którym już dość długo pracowałem, więc na jego temat też możecie się wypowiedzieć.
Link do kanału:
No i zapraszam do dyskusji. (Tak, postać to Toon Link, odrysowany w photoshopie za pomocą myszki + tragicznie pocieniowany przez mój mały błąd, dlatego nie należy do najpiękniejszych, ale póki co może być ^^).
@Chrisowaty
Jak moja gra w Xenoverse postacią full do PvE na Twoją full do PvP? Gdzie wciąż Cię czasami tyrałem! XD Fajne czasy, szkoda, że gra się skopała i twórcy nie wyciągnęli z niej maksymalnego potencjału, jaki posiadała. :c (Odpisuję w edycji, bo nie chcę sobie sztucznie i offtop'em podbijać tematu).