Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow,
Na wstepie przepraszam za brak polskich znakow ale taka juz mam klawiature, mam nadzieje, ze wytrzymacie
Chcialbym zaprosic was na moj nowy kanal youtube. Jest to kanal poswiecony oczywiscie naszemu kochanego LoLkowi
Zamierzam na nim umieszczac wszystko co jest zwiazane z LoLem. Poczawszy od jakis poradnikow, ktorych nie ma albo sa przestarzale do jakis nietypowych gameplayów (np. Kennenen pod AD gralem duzo wczesniej niz m5 to zrobilo i stal sie popularny ), takze np. gameplaya z nietypowymi buildami tez znajdziecie i moze wykorzystacie je szybciej niz m5 i staniecie sie slawni ;D
Teraz popularne pytania, ktore mi zadajecie po ostatniej rozmowie na naszym tsie i odnosnie linku, ktory tam wkleilem z moimi marcowymi dochodami i tlumaczylem co i jak - odnosnie tego wszystkiego jest wpis na moim blogu, a to moj przychod za marzec:
Pierwsze 10 osob otrzyma ode mnie bonusy, ktore mam do wykorzystania dla nowych!
Zapraszam goraco na mojego bloga poswieconego tematyce League of Legends. Bloga zamierzam rozwijac kazdego dnia. Czego on bedzie dotyczyly i inne was interesujace pytania znajdziecie bezposrednio na blogu
League of Legends - Oficjalny Polski Blog
Oficjalne forum mojego bloga
http://vertixen.awsome.pl/forum/index.php
To takim odnosnikiem niech bedzie moj nowo powstaly poradnik dotyczacy smartcastowania:
Bardzo prosilbym o komentarze tego poradnika. Byl to moj pierwszy poradnik i chcialbym sie dowiedziec co o nim sadzicie, z gory dziekoweczka !
Komentujcie, piszcie, krytujcie > !
Pozdrawiam,
Vertixen