[Youtube] Time has come!

Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow,

Na wstepie przepraszam za brak polskich znakow ale taka juz mam klawiature, mam nadzieje, ze wytrzymacie :)

Chcialbym zaprosic was na moj nowy kanal youtube. Jest to kanal poswiecony oczywiscie naszemu kochanego LoLkowi ;)

Zamierzam na nim umieszczac wszystko co jest zwiazane z LoLem. Poczawszy od jakis poradnikow, ktorych nie ma albo sa przestarzale do jakis nietypowych gameplayów (np. Kennenen pod AD gralem duzo wczesniej niz m5 to zrobilo i stal sie popularny ), takze np. gameplaya z nietypowymi buildami tez znajdziecie i moze wykorzystacie je szybciej niz m5 i staniecie sie slawni ;D

Teraz popularne pytania, ktore mi zadajecie po ostatniej rozmowie na naszym tsie i odnosnie linku, ktory tam wkleilem z moimi marcowymi dochodami i tlumaczylem co i jak - odnosnie tego wszystkiego jest wpis na moim blogu, a to moj przychod za marzec:

marzec2012jbp.png

Pierwsze 10 osob otrzyma ode mnie bonusy, ktore mam do wykorzystania dla nowych!

Zapraszam goraco na mojego bloga poswieconego tematyce League of Legends. Bloga zamierzam rozwijac kazdego dnia. Czego on bedzie dotyczyly i inne was interesujace pytania znajdziecie bezposrednio na blogu :)

League of Legends - Oficjalny Polski Blog

http://vertixen.blogspot.com/

Oficjalne forum mojego bloga

http://vertixen.awsome.pl/forum/index.php

To takim odnosnikiem niech bedzie moj nowo powstaly poradnik dotyczacy smartcastowania:

Bardzo prosilbym o komentarze tego poradnika. Byl to moj pierwszy poradnik i chcialbym sie dowiedziec co o nim sadzicie, z gory dziekoweczka ! ;)

Komentujcie, piszcie, krytujcie > !

Pozdrawiam,

Vertixen

Chcialbym oglosic dwie wazne rzeczy. Po pierwsze to chcialbym zaprosic was na mojego nowego bloga, ktorego tematyka skupia sie na grze League of Legends.

Czego konkretnie będzie dotyczyć mój blog?

Otóż na blogu chciałbym głównie skupić się na moich osobistych refleksjach dotyczących League of Legends. Nie będą to tylko i wyłącznie refleksje rzecz jasna, bo będziecie mogli znaleźć tutaj dużo porad odnośnie samej gry jak i masę innych ciekawych treści związanych z League of Legends. Chce się po prostu podzielić z wami swoim doświadczeniem, które nabywałem przez 1.5 roku grając w lola, a nóż widelec może ktoś to doceni :)

Maine Blog kurcze !:D

Po drugie dzisiaj prawdopodobnie (o ile moj program nie bedzie mial takich zwiech jakie ma teraz ) wrzuce kolejny filmiki. Co to bedzie za filmik to mysle, ze dowiecie sie w przeciagu 3 godzinek :)

Pozdrawiam,

Vertixen.

Chętnie będę oglądał :) Miło, że ludzie robią porady dla raczków :P

@CJPeter

Dziękuje za Twój komentarz :) Mam nadzieje, ze chociaz jedna osoba doceni moje wypociny i zycze milego ogladania bo zamierzam byc teraz aktywny, wiec bedzie co ogladac :P Niedawno skonczylem blog, ktory pisalem 3h a teraz siedze zastanawiam sie o czym tu mozna by bylo jeszcze napisac... xD Mysle o poradniku dotyczacego ,,how-to-win a lane" :P

W sumie wiedziałem że istnieje takie coś jak smart cast ale nie do końca wiedziałem co i jak z tym biega, więc dzieki za dokładne wytłumaczenie :)

Ładnie wszystko opisane. +100 dla tego pana za chęci i wkład pracy w tą stronę :)

@ Dla panow powyzej

Nie wiecie jak milo czyta sie takowe komentarze, gdzie ktos docenia Twoja prace, ktora wkladasz aby innym gralo sie latwiej niz kiedys Tobie - dla takich ludzi jak wy warto robic to co robie :)

Przy okazji chcialbym was poinformowac, ze w koncu po pieciu godzinach ukonczylem forum do bloga.

Mam nadzieje, ze pomysl z forum jak i sam wyglad wam sie spodoba :) Zapraszam na mojego bloga, a tam znajdziecie link :)

Chetni, ktorzy beda chcieli zalozyc konto na forum bloga nie musza aktywowac go zadnym e-mailem - wszystko po to, zeby wam aktywacja najmniej czasu zabrala :P

Dla bardzo leniwych:

Oficjalne forum mojego bloga!

Pozdrawiam,

Vertixen.

Teraz popularne pytania, ktore mi zadajecie po ostatniej rozmowie na naszym tsie i odnosnie linku, ktory tam wkleilem z moimi marcowymi dochodami i tlumaczylem co i jak - odnosnie tego wszystkiego jest wpis na moim blogu, a o czym mowie:

marzec2012jbp.png

Pierwsze 10 osob otrzyma ode mnie bonusy, ktore mam do wykorzystania dla nowych!

PS. A odnosnie nowego filmu bo pare osob pisalo na gg i priva, to filmy wrzuce do Soboty tego weekendu :)

Pozdrawiam i zapraszam na bloga po info raz jeszcze odnosnie $ !

Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow,

Na wstepie przepraszam za brak polskich znakow ale taka juz mam klawiature, mam nadzieje, ze wytrzymacie :)

Chcialbym zaprosic was na moj nowy kanal youtube. Jest to kanal poswiecony oczywiscie naszemu kochanego LoLkowi ;)

Zamierzam na nim umieszczac wszystko co jest zwiazane z LoLem. Poczawszy od jakis poradnikow, ktorych nie ma albo sa przestarzale do jakis nietypowych gameplayów (np. Kennenen pod AD gralem duzo wczesniej niz m5 to zrobilo i stal sie popularny ), takze np. gameplaya z nietypowymi buildami tez znajdziecie i moze wykorzystacie je szybciej niz m5 i staniecie sie slawni ;D

Teraz popularne pytania, ktore mi zadajecie po ostatniej rozmowie na naszym tsie i odnosnie linku, ktory tam wkleilem z moimi marcowymi dochodami i tlumaczylem co i jak - odnosnie tego wszystkiego jest wpis na moim blogu, a to moj przychod za marzec:

marzec2012jbp.png

Zapraszam goraco na mojego bloga poswieconego tematyce League of Legends. Bloga zamierzam rozwijac kazdego dnia. Czego on bedzie dotyczyly i inne was interesujace pytania znajdziecie bezposrednio na blogu :)

League of Legends - Oficjalny Polski Blog

http://vertixen.blogspot.com/

Oficjalne forum mojego bloga

http://vertixen.awsome.pl/forum/index.php

To takim odnosnikiem niech bedzie moj nowo powstaly poradnik dotyczacy smartcastowania:

Bardzo prosilbym o komentarze tego poradnika. Byl to moj pierwszy poradnik i chcialbym sie dowiedziec co o nim sadzicie, z gory dziekoweczka ! ;)

Komentujcie, piszcie, krytujcie > !

Pozdrawiam,

Vertixen