witam to znowu ja wiem że filmy które nagrywałem były jak to powiedzieć denne więc postanowiłem usunąć wszystkie filmy jakie nagrałem i dałem na you tube i zacząć całkowicie od zera i chciałbym was prosić o podanie jakiegoś programu do który będzie sklejał części filmów z frapsa oprócz windows movie maker bo nie umiem go obsługiwać dzięki za pomoc i pozdrawiam zederich
Youtube
Jak nie ogarniasz WMM to na pewno innych nie ogarniesz.
witam to znowu ja wiem że filmy które nagrywałem były jak to powiedzieć denne więc postanowiłem usunąć wszystkie filmy jakie nagrałem i dałem na you tube i zacząć całkowicie od zera i chciałbym was prosić o podanie jakiegoś programu do który będzie sklejał części filmów z frapsa oprócz windows movie maker bo nie umiem go obsługiwać dzięki za pomoc i pozdrawiam zederich
Jak nie ogarniasz klawiatury, to wm też nie ogarniesz .
Jak nie ogarniasz WMM to na pewno innych nie ogarniesz.
Zgadza się, ten programik jest dla nieogarów. o_O Poczytaj poradniki, musisz go skumać.
^^
ok spoko rozumiem przeczytam ten poradnik i będzie git
Trial: Pinnacle Studio 14 (znajdziesz na stronie), Avid Studio.
Bezpłatne: Virtual Dub, Avidemux.
Nie mówię, że są proste w obsłudze.