YouTube

Zapraszam na mój kanał YouTube będę prowadził serię, w której będziemy grać w różne gry i SŁUCHAĆ MUZY !! O TAKK ! Serdecznie zapraszam pierwszy odcinek już zawitał !

chyba o czyms zapomniales hahaha:D

Jarałeś coś? Nie wiem czy komuś przypadnie ten pomysł.

Zainteresowało mnie tylko zdanie biochemika na temat konopii. Znowu starocie na kanale, kur*a w te gry to ludzie już grali miliard razy, gdyby to chociaż z początku roku było. Jak będe ciekaw takiej gry, która jest tak stara, że wrzucają ją do płatków śniadaniowych to kupie płatki, albo poświęce się i ściągne to 300 MB i zagram. Litości, jedyne starocie warte zachodu to dobre kultowe RPGi ewentualnie mario czy croca sobie odpalić na 10 minut, co nie zmienia faktu, że NIKT NIE BĘDZIE TEGO OGLĄDAĆ!

TO co kurde mam grać w Warioland 4 ?? Tekken Advance ! To dajcie jakąś fajną grę na GBA dobra chu*j z tym nie mam co robic nagrywam dalej !!! nie mam dobrego kompa więc wiesz poszukam takich gierek których nie ma na YT (ale to się nie uda !!!)

To może coś na PSP, jak masz, też mało tego jest. Cokolwiek tylko coś noweeeeeeeeego.

seli nie masz nowego kompa to nie zabieraj sie za nagrywanie filmikow z gier.....proste.

seli nie masz nowego kompa to nie zabieraj sie za nagrywanie filmikow z gier.....proste.

True.

Do nagrywania gier retro potrzebny jest dobry komentarz głosowy, bez tego leżysz. Mało kto się zainteresuje czymś takim. Gameplay z muzyką najlepiej zrobić z nowej gry, kiedy wszyscy się jeszcze nią jarają. A przy retro kogoś przykuje na 90% fajne gadanie podczas grania. Pozdrawiam Flew.

PokemonFireRed, lepszej piosenki do tej gry nie mogłeś wybrać, JEZU WHERE ARE YOU!

Zapraszam na mój kanał YouTube będę prowadził serię, w której będziemy grać w różne gry i SŁUCHAĆ MUZY !! O TAKK ! Serdecznie zapraszam pierwszy odcinek już zawitał !