Siemka . Jestem początkującym let's play'erem.
Co sądzicie o moim kanale i filmikach?
Jeśli się komuś podoba zapraszam do subskrybcji
Codziennie nowy odcinek
Codziennie nowy odcinek
Po pierwsze, są takie lagi, że nie da się oglądać.
Po drugie, nie komentuj, póki nie masz mutacji.
Po trzecie, nawet jeśli wyeliminował byś pierwszy, i drugi punkt, to i tak nie robisz nic ciekawszego niż reszta ,,let's playerów,, (czy jak to się teraz nazywa), i jest to po prostu nudne. Nie masz nic ciekawszego do roboty?, pograj w piłkę, kosza, z kolegami, nie wiem... rób to, co robią inne dzieci w twoim wieku.
... obejrzałem kawałek i mi się odechciało dalej oglądać , coś tam cmokasz pod nosem, to już wole puste GP oglądać których jest masa na youtube
Po pierwsze, są takie lagi, że nie da się oglądać.Po drugie, nie komentuj, póki nie masz mutacji.Po trzecie, nawet jeśli wyeliminował byś pierwszy, i drugi punkt, to i tak nie robisz nic ciekawszego niż reszta ,,let's playerów,, (czy jak to się teraz nazywa), i jest to po prostu nudne. Nie masz nic ciekawszego do roboty?, pograj w piłkę, kosza, z kolegami, nie wiem... rób to, co robią inne dzieci w twoim wieku.
Hmmm wyobraź sobie , że praktycznie cały dzień jestem na boisku . Wydaje mi się ze to wolny kraj i nikt nie zabroni mi nagrywania w tym wieku .
Niczego Ci nie zabraniam ^^. Daję Ci tylko szczerą krytykę, tyle osób robi te ,,filmiki,, że jest to po prostu nudne. Ogólnie, ja takiego czegoś wogule nie oglądam, i nie wiem co ludzie w tym widzą, ale co ja tam będę gadał.
Jeśli sprawia Ci to przyjemność, to kontynuuj, ale wiedz, że oglądanie tego, nam przyjemności nie sprawia.
Chciałeś oceny innych? To ją masz. Zaczynając coś "takiego" powinieneś być gotowy na ostrą krytykę. Moim zdaniem kompletnie ci to nie idzie i tyle.
Codziennie nowy odcinek