Youtube

Co sądzicie na temat tej platformy? Jeśli macie tam nicki, to jakie?

Moim zdaniem jest ona potrzebna i sam pomysł stworzenia jej w/g mnie zasługuje na medal. Można tam znaleźć filmy praktycznie na każdy temat. Mój nick to MacKordian (link do kanału).

PS: w ogóle się zdziwiłem, że takiego tematu na forum nie ma... A poza ty- błagam, niech ten temat nie stanie się takim samym polem bitwy jak ten o CDA!!!

Ja nie mogę się na tym zarejestrować jaiś błąd mi wyskakuje! Nie pamiętam jaki bo rejestrowa łem się dawno temu! Ale pomysł fajowy!

---------------------------------

Szczególnie jak się ma programy do ściągania za darmo muzyz filmów i samych film ów na kompa a potem na kome!

spróbuj z firefoxa się zarejestrować, a jeśli się nie uda to powiedz, co wyskakuje.

JEst dziex! Wtedy chyba przez Opere to robiłem i się ścinało! Teraz jestem jako DJsahman!

Będziesz tworzyć filmy? Porozumiewajmy się prze komentarze. Liczę oczywiście na dwustronną subskrypcję i frienda. I nie uruchamiaj więcej youtube z opery, z nią jest niekompatybilny...

Powiem ci że był taki temat :)

Youtube jest fajny, gorzej z założycielami... nie cierpię tego jak mi wyłączają ścieżkę audio w filmiku or something. Problem w tym że chcą się spodobać różnym firmom by mieć z tego kasę.

Mój kanał: http://www.youtube.com/user/Kozakpoland

Twórcy youtube stworzyli ten portal kiedy byli nastolatkami by przesyłać miedzy siebie filmiki. Nie dawno sprzedali portal Google. Więc miejcie pretensje do nich. Ogląda się Discovery :D

Ja oglądam discovery codziennie, bo mimo lat nadal chcę się kształcić. A co do youtube- to był mały serwis, a teraz... urół do kolosa, na którym jest co najmniej 500 terabajtów.

Co sądzicie na temat tej platformy? Jeśli macie tam nicki, to jakie?

Moim zdaniem jest ona potrzebna i sam pomysł stworzenia jej w/g mnie zasługuje na medal. Można tam znaleźć filmy praktycznie na każdy temat. Mój nick to MacKordian (link do kanału).

PS: w ogóle się zdziwiłem, że takiego tematu na forum nie ma... A poza ty- błagam, niech ten temat nie stanie się takim samym polem bitwy jak ten o CDA!!!