YT - Zarabiania na filmach z gier

Witam! ostatnio coś słyszałem, że na filmach, w których pokazujemy gry można zarabiać pod jakimiś tam warunkami.

Wiecie może jak to wygląda? bo googlując wynajduje tak odmienne zdania, że dalej nie mam pojęcia co jest grane.

Odpuść sobie, aktualna szansa, że Ci się powiedzie wynosi trochę powyżej 0%. Nie ma sensu, bo rynek już przepełniony jest tym.

Na Youtube możesz zarabiać na wszystkim, po prostu przy Twoich filmach(lub w trakcie) będą się pojawiać reklamy.

@edit:

Chyba, że chodzi o to co napisał Pan niżej. Ale do tego i tak trzeba mieć widownie. :P

Im więcej subków i lajków, tym więcej wydawcy zapłacą ciplus dadzą grę) abyś grę przetestował, zaprezentował i oczywiście pochwalił, bo jakże by inaczej. Wtedy to już tylko wymuszasz śmiech i męczysz się nad grą jak Rock czy Rojo i kupiłeś wcześniej suby i lajki poprzez Allegro. Kasa płynie strumieniami.

Mi tylko chodzi o to jakie trzeba bajerki spełnić w takim filmie o grze by zaliczał się on do zarabiającego.

Czysta ciekawość :P raczej nie mam zamiaru robić zagrajniaków więc robić tego nie będę.

Mi tylko chodzi o to jakie trzeba bajerki spełnić w takim filmie o grze by zaliczał się on do zarabiającego.Czysta ciekawość raczej nie mam zamiaru robić zagrajniaków więc robić tego nie będę.

Zarabiać możesz od samego początku, wystarczy włączyć reklamy na swoim koncie YT. Albo osiągnąć jakiś tam pułap popularności i otrzymać partnera od YT.

Każdy filmik może zarabiać jeżeli nie masz w nim użytej muzyki z innego źródła niż gra . Do tego nie możesz w takich nagraniach pokazywać in game intr, cinematicow gdyż film wtedy jest oznaczony jako pokaz "video z gry" a nie gameplay . To tyle co potrzeba przestrzegac zeby filmik mogl zarabiac . No i ofc aktywne partnerstwo z YT ale to juz 99 % Youtuberow ma P

Chodzi ci pewnie o partnerstwo z youtube, dzieki ktoremu mozesz wystawiac podczas filmiku reklamy w okreslonym przedziale czasowym. By uzyskac takie partnerstwo musisz posiadac wiele tysiecy subów, oraz wyświetleń kanału do potęgi.

Ja stworzyłem konto z randomowymi filmikami z sieci jakies fail czy cos na fali jak Hot16 challenge i na dzień wpadało z 3,4 $ aktualnie 20$ trzeba miec pomysł

Chodzi ci pewnie o partnerstwo z youtube, dzieki ktoremu mozesz wystawiac podczas filmiku reklamy w okreslonym przedziale czasowym. By uzyskac takie partnerstwo musisz posiadac wiele tysiecy subów, oraz wyświetleń kanału do potęgi.

Nie musisz lol ja partnera dostalem juz po 2 filmiku gdzie oba mialy po 40-50 wyswietlen ..... Teraz 90 % youtuberow ma partnera .... Jezeli nie wiesz nic na dany temat a snujesz domysly lub wymyslasz teorie nie z tej ziemi to po co sie odzywac :)?

Witam! ostatnio coś słyszałem, że na filmach, w których pokazujemy gry można zarabiać pod jakimiś tam warunkami.

Wiecie może jak to wygląda? bo googlując wynajduje tak odmienne zdania, że dalej nie mam pojęcia co jest grane.