Yt

Witam. Chcialbym was zaprosic na moj kanal na youtube gdzie mam let's playe z terrarii. Oczywiscie prosze o komentarze lapki i suba jak mozecie. A oto link do kanalu:

http://www.youtube.com/user/TheQuarezzi?feature=mhee

Jeszcze raz serdecznie zapraszam i napiszcie mi tutaj cos na ten temat czy kanal jest fajny, co w nim zmienic itp.

pozdrawiam i zycze milego ogladania!

Zły dział, przenoszę.

P.s Za niedlugo pojawia sie prezentacje modow do minecraft. Serdecznie zapraszam!

kolejny epizod z serii : "Dziecko kręcące filmiki". Jestem na nie.

Hmm co zmienić? Reżysera.

:)

A dokladniej?

P.s Jeszcze przechodze mutacje. Teraz nagrywam zeby pozniej zaskoczyc widzow jak mi sie glos zmienil :) Ledwo co zaczalem przygode z nagrywaniem

Nagrałeś dwa filmiki o terrari, a teraz powiedz czy masz oryginalną?

Szczerze, to piekielnie źle słucha się czegoś takiego. Takie jest przynajmniej moje subiektywne odczucie, nie chcę Cię obrażać.

Mam na dzieję, że Azrael się nie obrazi, ale zacytuje to co powiedział w innym temacie o Kanale YT z serii "Majnkraft lets plej"

Bo hcom być jak dżejdżejdżokej, ceteesgie albo rock (pisownia specjalnie jakby co). Osobiście mam dość tej całej masy dzieciaków (nie to, żebym był jakoś super-dorosły), którzy myślą, że potrafią robić dobre gameplay'e, let's play'e czy inne gówna. Smutne, ale prawdziwe. Chcesz robić przyzwoite materiały ?1. Głos po mutacji i najlepiej miły dla ucha. Większość nie chce słuchać pisków ośmiolatka.2. Powinieneś to robić ciekawie, oryginalnie. I tak ciężko się wybić, tyle tego już jest.3. Dobra jakość filmu jak i dźwięku.Chyba takie 3 ważne rzeczy. Moim zdaniem ci nie wychodzi. I tyle. Poczekaj na mutację, niech głos ci się już jakoś zmieni na...męski (?) i może wtedy spróbuj jeszcze raz, bo póki co...po prostu jest do d*py.

Bez obrazy oczywiście, może trochę brutalnie, ale cóż "sad but true".

Przykra prawda, o ile "głos przed mutacją" nie powinien być elementem, od którego zależy ocena, o tyle niestety nim jest. Trzeba zainwestować w "majka". Wbrew pozorom nie musi to być od razu mikrofon studyjny, dobrym mikrofonem za 50 zł można wyciągnąć całkiem dobrą jakość. Oczywiście szału nie robi, ale na początek daje radę. No i poziom merytoryczny. Jak masz gadać głupoty albo rzucać "yyy, eee" przez 5 minut bo nie wiesz co powiedzieć, zrób cięcie.

R3M4ke ale ja nie robie yyy eee takze nie wiem o co ci chodzi. I ogolnie top nie chce byc jak CTSg albo jjayjopker tylko po porstu z nudow nagrywam i przy okazji zdobywam widzow :)

Witam. Chcialbym was zaprosic na moj kanal na youtube gdzie mam let's playe z terrarii. Oczywiscie prosze o komentarze lapki i suba jak mozecie. A oto link do kanalu:

http://www.youtube.com/user/TheQuarezzi?feature=mhee

Jeszcze raz serdecznie zapraszam i napiszcie mi tutaj cos na ten temat czy kanal jest fajny, co w nim zmienic itp.

pozdrawiam i zycze milego ogladania!