Yulgang 2 / C9

witam ! ktoś mi może powiedzieć jak wygląda sytuacja serwerów w tej grze ? chętnie bym zagrał :)

To samo tyczy się c9 , jak wygląda tam sytuacja z ludźmi ?

W c9 dużo polaków i panów od kebabów,masa gildii,aktualnie trwa event że przez mc są epiki za free i można wingi za eventa dostać.

a to coś ala Scions of Fate ? Yulgang 2 ?

Nie wiem jak tam sytuacja z liczbą graczy, ale mogę Ci napisać ze walka w tej grze jest mega mega drewniana.

Żeby nie robić nowego tematu. Co jest takiego w C9 co trzyma ludzi? Podchodziłem do tytułu kilka razy, zawsze kończyło się na lvl ok. 25-30, nudna gra w której robi się multum razy ten sam dungeon, żeby wykonać jeden q... tak to odbieram, ale może coś się potem zmienia, albo inaczej, jak grać, żeby gra sprawiała przyjemność, może nie dostrzegam wszystkich rzeczy jakie oferuje ten tytuł?

Myślę że żeby Ci się spodobało musiał byś grać z jakąś grupą ludzi. Tak to jest z grami w których cały czas robimy dungeony (C9, Dragon Nest) że szybko się nudzą.

W c9 trzyma to że co 5 lvli nowe coraz bardziej wykoksane skille,na dodatek ciekawy enchant plus przy crafceniu broni jest duża szansa że się ulepszy np. do +6 i na niskim levelu można zarobić melony.

witam ! ktoś mi może powiedzieć jak wygląda sytuacja serwerów w tej grze ? chętnie bym zagrał :)

To samo tyczy się c9 , jak wygląda tam sytuacja z ludźmi ?