Yulgang 2 Polska gildia

Witam,

Chciała bym zaprosić wszystkich chętnych do gry Yulgang 2 oraz Polskiej gildii znajdującej się na serwerze Yedo frakcja Order. Po więcej informacji zapraszam na oficjalne forum tejże gry. http://yulgang2.pl/ albo na forum gildii http://fellows.shivtr.com/

Nie przerażajcie się pingiem tego naprawdę się nie odczuwa!!! :)

Cały czas zapraszamy na Yedo frakcja Order Gildia Fellows żebym was dodał wbijamy na ts 178.217.184.70 jeśli ktoś będzie zapraszam podpinam się pod prośbę koleżanki ;)

To jest ten pierwszy serwer czy drugi??

drugi nazwa Yedo

up

hej..
macie linka gdzie mozna sciagnac ta gre??

jesli macie ów linka to bym poprosil :)

http://yulgang2sea.com/index.php/client/mediafire-download

Na następny raz - na prawdę nie jest trudno wpisać "yulgang 2" w google po czym wyskoczy ci oficjalna strony gry, gdzie masz "Download Client" napisane bardzo wyraźnie :)

To jest Grindownik czy Questownik?

bardziej chyba grindowanie z ciągłym patrzeniem na mapę za inną frakcją która chce cię zabić

Czyli spokojnie można expić bez misji tak? ;d jak tak, to już zasysam

hej..

nie wiem czy tutaj moge napisac ale sprobuje:)

czy mieliscie problem z zalogowaniem sie?? wpisuje passy.. id i haslo pisze ze jest loggin in i wyrzuca do pulpitu.. gra sie wylancza..

wiecie o co chodzi?? pomozecie jak gre uruchomic??

jak się walniesz z haslem lub loginem tak zawsze wywala

tylko ze nie pokazuje komunikatu z wylaczeniem gry.. wpisuje dobre haslo i nazwe pokazuje ze wchodzi laduje gre i wywala z gry do pulpitu..

jaka classe postaci polecacie by sie fajnie gralo?> wlasnie zasysam

tylko ze nie pokazuje komunikatu z wylaczeniem gry.. wpisuje dobre haslo i nazwe pokazuje ze wchodzi i wywala z gry..

Ja jedyny problem miałam to taki, że pasy z konta nie wchodziły więc założyłam zupełnie nowe i było ok. Spróbuj jeszcze raz zainstalować i przypadkiem nie wypakowywuj plików tylko odrazu plik instaler czy coś w ten deseń kliknij.

jaka classe postaci polecacie by sie fajnie gralo?> wlasnie zasysam

Co do klas woj robi tam za tanka... Na nim jednak można odczuć jak są lagi. Tego nie uświadczysz grając klasą typu healer czy mag. Skille maga i healera są bardzo efektowne ale co do expienia na mobach chyba właśnie healer jest klasą, która umożliwia łatwą walke. Mag wiadomo szybko się bije ale trzeba kombinować,aby w tyłek nie dostać. Archer się nie wypowiem nie testowałam. Ale powiem tak do 20 lvl szybko sie expi więc sam możesz klasy przetestować i wybrać coś dla siebie :-P

tylko sęk w tym ze to sa zwykle pliki pliki ktorych nie da sie rozpakowac :) mam takich 10 plików.. moze ze zlej strony to zassałem..

na stronke ktora podał Kropiszon to nie moge znalesc lanchera ani download'u ..

A lider w gildii jest bardzo faaajny :D obiecał za każdy wbity lvl zapłacić mi golda :>

sciagnij gre torrentem

Wejdz yulgang2sea.com 10partow po 1Gb i jeden plik installer ściągasz to wszystko do jednego foldera, jak się pobieże to klikasz plik installer. Ja za pierwszym wypakowałam i miał problem bo mu sie pliki dublowały. A co do wcześniejszego linka :)podałam forum oficjalne tej gry.