Yulgang 2 warto?

Witam czy warto zaczynać grę w yulgang 2? Jak wrażenia?

Ja dzis sciągnołem i Zalatuje mi Metinem 2 :D mi się bardzo przyjemnie gra WARTO !!!

A to naprawdę taka zła produkcja jak można w internecie wyczytać?

nie no walke ma spoko ale dla mnie z takich gier bardziej sie podobal dragons prophet bo jednak ten CHIŃCKI klimat juz mnie nudzi

Walkę ma spoko ?

Nie wiem jak wy, ale ja w tej grze wogóle nie czułem walki. Tak się napaliłem na te akrobacje itd, a odpaliłem i pograłem tylko parę minut bo według mnie walka tam jest tak kiczowata że masakra. Moim zdaniem gra jest robiona po prostu na szybko i na odpierdziel.

Gierka jest niczego sobie, dodatkowo dzisiaj wchodzi łatka poprawiająca błędy.

Od długiego czasu szukałam gry, która nie będzie męcząca w swej rozgrywce a faktycznie mnie bawić i wciągać na długie godziny. Grafika kompletnie mnie nie odstrasza zawsze patrzyłam na gry pod kątem rozgrywki. Z czystym sumieniem mogę ją polecić, ciekawe PvP , interesujący świat, nie da się tam nudzić. Jeżeli ktoś jest zainteresowany a sam grać nie lubi zapraszam na serwer Yedo frakcja Order jest tam też gildia z naszymi rodakami. Dodam jeszcze, żeby nie przerażać się pingiem naprawdę tego się nie odczuwa. jedyne lagi jakie się pojawiają to w momencie kiedy serwery są zapełnione (co świadczy o tym, że gra się podoba).

10 GB ściągania, żeby odinstalować grę z kolegą po 10 minutach. Gramy w B&S CN, a "to" MIAŁO być podobne właśnie do B&S, ściągneliśmy tylko ze względy na niższy ping, ale walka jest tak nudna, te akrobacje wcale nie są lepsze, nie mówiąc już o grafice ( wiem, nie jest ona najważniejsza ), mamy 2014 rok, prosze Was...

10 GB ściągania, żeby odinstalować grę z kolegą po 10 minutach. Gramy w B&S CN, a "to" MIAŁO być podobne właśnie do B&S, ściągneliśmy tylko ze względy na niższy ping, ale walka jest tak nudna, te akrobacje wcale nie są lepsze, nie mówiąc już o grafice ( wiem, nie jest ona najważniejsza ), mamy 2014 rok, prosze Was...

Nie wspomniałam, że jest podobna do B&S na każdą grę zawsze patrzę indywidualnie i denerwuje mnie takie porównywanie do jakiegoś tytułu. Piszesz, że mamy 2014? owszem ale w tej chwili na rynku jest pełno gier z kosmiczną grafiką i nic poza tym po pewnym czasie nudzi się ciągłe podziwianie własnej postaci. Yulgang nie ma może grafiki godnej tego 2014 roku ale nie jest zła, nie powoduje od razu odruchu wymiotnego. Walka jak dla mnie jest na dość wysokim poziomie. 10 min miałeś okazje sprawdzić ten tytuł i co możesz o nim powiedzieć, poza określeniem, że ma kiepską grafikę, 10 GB i drętwą walkę. Nie miałeś okazji sprawdzić PvP po 10 min to ledwo skończyłeś tutorial i zdążyłeś mieć do dyspozycji aż 1 skill... Taaak z jednym skillem faktycznie może być sztywna walka oO. Gram w mmorpg od dobrych latek a zaczynałam na Mu online i powiem, że wiele graczy w tej chwili wraca do starych tytułów z naprawdę słabą grafiką bo nie ma w co tak naprawdę grać. Zazwyczaj zachwyt jest krótkotrwały. B&S owszem jest dobrym tytułem, nie twierdzę, że nie ale mój post był skierowany do osób, które nie koniecznie mają ten sam gust co ty. Jeżeli gra ci się nie podoba w porządku ale daj inny przetestować grę osobiście. Proszę Cię tylko na przyszłość jak masz zamiar kogoś zniechęcić do jakiegoś tytułu to zrób to w momencie kiedy faktycznie poznasz tą grę przynajmniej spędź na niej z 3 dni. Wtedy twoja ocena będzie wiarygodna.

Witam czy warto zaczynać grę w yulgang 2? Jak wrażenia?