Yulgang 2. Warto?

Witam. Czy warto zagrać w Yulgang 2?? Jak ktoś tam gra/grał to proszę o opisanie co nieco.

Mnie ciekawi end game, czy ta gra posiada end game bo myśle nad rozpoczęciem rozgrywki.

Mnie przed zainstalowaniem też wszystko ciekawiło ale po kilku minutach spędzonych w grze wszystko okazało się koszmarne...

Dość fajny non-target....Polecam zagrać mnie osobiście grało się przyjemnie...

fajny non-target to tylko w RaiderZ :)

Ja właśnie instaluje, zobaczę co ta gra ma do zaoferowania i podzielę się opinią z pierwszych paru godzin o ile mechanika gry mnie nie odrzuci.

Spoko, czekam.

Gra jest fajna, fizyka i możliwość "latania" super...Niestety wysoki ping zabija przyjemność z grania. Jeśli gra pojawiła by się na serwerach europejskich to na pewno przebiła by swordsamana.

Po 2 godzinach mogę stwierdzić że nie ma w tej grze tego co mogłoby mnie zatrzymać na dłużej.
+ za latanie i ataki z powietrza
- za mechanikę gry ( moim zdaniem drętwo wyglądające skille, iż pomiędzy kolejnymi kombosami jest jakaś sekunda przerwy a mnie to nie odpowiada )
Q jak w każdym mmo idz zabij przynieś a story mnie nie interele, może kogoś obchodzą scenki :P
Edit: do usunięcia

Witam. Czy warto zagrać w Yulgang 2?? Jak ktoś tam gra/grał to proszę o opisanie co nieco.