Witam. Czy warto zagrać w Yulgang 2?? Jak ktoś tam gra/grał to proszę o opisanie co nieco.
Yulgang 2. Warto?
Mnie ciekawi end game, czy ta gra posiada end game bo myśle nad rozpoczęciem rozgrywki.
Mnie przed zainstalowaniem też wszystko ciekawiło ale po kilku minutach spędzonych w grze wszystko okazało się koszmarne...
Dość fajny non-target....Polecam zagrać mnie osobiście grało się przyjemnie...
fajny non-target to tylko w RaiderZ
Ja właśnie instaluje, zobaczę co ta gra ma do zaoferowania i podzielę się opinią z pierwszych paru godzin o ile mechanika gry mnie nie odrzuci.
Spoko, czekam.
Gra jest fajna, fizyka i możliwość "latania" super...Niestety wysoki ping zabija przyjemność z grania. Jeśli gra pojawiła by się na serwerach europejskich to na pewno przebiła by swordsamana.
Po 2 godzinach mogę stwierdzić że nie ma w tej grze tego co mogłoby mnie zatrzymać na dłużej.
+ za latanie i ataki z powietrza
- za mechanikę gry ( moim zdaniem drętwo wyglądające skille, iż pomiędzy kolejnymi kombosami jest jakaś sekunda przerwy a mnie to nie odpowiada )
Q jak w każdym mmo idz zabij przynieś a story mnie nie interele, może kogoś obchodzą scenki
Edit: do usunięcia
Witam. Czy warto zagrać w Yulgang 2?? Jak ktoś tam gra/grał to proszę o opisanie co nieco.