Z nudow pykne w Cabalka :D

Informuje ze ja i 2 kumpli z ts3 chcemy sobie odświeżyć klimaty cabala.

Tak 4fun rekreacyjnie bez ciśnień.

Planujemy grać od dziś godz 17.

Oczywiście wersja EU.

Czekamy na parę tytułów wiec chcemy szybciej zabić czas =) a cabal zła gra nie jest.

Muszę mieć mala odskocznię od multigamingu :P gramy bez gildii, jedynie w party jak coś.

Więcej info na pw.

Może ktoś poleci jakąś klasę ? :]

Blader-Zwinny i szybki zabójca posiadający ogromne szanse uniku, zadania szybkiego i celnego ciosu. Sprawnie posługuje się dwiema katanami lub mieczami, którymi rozdrabnia swoich wrogów. Jego sprawność i refleks zwiększa lekki pancerz. Podobnie jak Warrior zaprzestał on nauki sztuki magicznej.

Dzięki pyrcio :) info się przyda.

A jaka jest różnica miedzy bladerem a Force bladerem?

Taka że blader biega z dwiema mieczykami a Force blader ma katane lub blade z Orbem i enczantuje swoją broń ;)

A kto lepszy na pve a na pvp ? =)

I czy ktoś ma trochę czasu do zabicia? =)

Ja gram, mam chyba 148 Wizarda, jak pamiętam. Teraz wróciłem bo znajomy potrzebował kompana do dungów. Tak w ogóle jaki serwer?

A który polecisz?

Pewnie ten twój hyhy^^

Nam to bez różnicy bo i tak od nowa.

Polecam Mars:)

Tam najwieksza populacja?

Jak grać w klasyka to na serwerach najliczniejszych. Bo pustki nie zachcecaja do gry.

jak ktoś chce zagrać to udostępniam kanał ts3.

Dziś godzina 17. Na razie są 3 osoby.

Zapodajcie linka z nudĂłw może i bym sobie trochę powspominał starego dobrego Cabala ;)

Z tego co pamiętam to różne wersję były a teraz tylko net na kom.

Najliczniejszy to Mercury

W cabalu pvp wygrywa ten kto szybciej wbije combo ;p Czy w cabalu przypadkiem nie dodali jakieś nowej klasy?

Warrior, blader, mate, Force Archer, Force shielder, Force blader.

Takie klasy są aktualnie.

Podałbym linka ale z tel pisze. Będę za 30 w domu to zapodam.

Nie tylko combo ma znaczenie jeszcze jest to kwestia Crit Chance i Crit Damage w Eq no i oczywiście Amp.

A gdybyście nie mogli się zdecydować to napisze co i jak o klasach:

Warrior-Typowy Wojownik ma on mnóstwo defa i Att co czyni go najbardziej koksatą postacią w Cabalu jedne z najbardziej przydatnych buffów prócz Wizzarda. jest to postać dla tych którzy nie chcą wydawać na eq wiele ale mieć poteżna postać.

Wizard-Najlepszy Dps i Healer wyciąga kolosalne dmg i ma najbardziej przydatne buffy w grze choć niestety z deffem kuleje ale jest to postać dla lubiących Massive rozpierdziel.

Force Archer-Łucznik uważany za najsłabszą postać choć średnio to się sprawdza jest on poprostu bardziej wymagającą postacią niż inne gdyż trzeba inwestować w Cannony by stunować,i frezzować wrogów ogólnie jest to postać dla osób które lubią Stunowania i knockbacki i szukają postaci trudniejszych do opanowania.

Force Blader-Najlepszy Debuffer i Średni Dps świetnie sprawdza się na dungeonach w roli Debuffera ma wiele zalet jeden z najlepszych skilli w grze (Assasinate) jest to postać której specjalizacją jest i ataki zwykłe jak i te magiczne.postać dla ludzi którzy lubią Hybrydy

Force Shielder-Najlepszy Tank w grze bynajmniej można tak stwierdzić ma największy Crit w grze dzieki overpowered buffowi choć jego atak jest na słabym poziomie nadrabia to Critem. Jest to postać dla ludzi którzy lubią Tankowanie i wysokie crity.

Blader- Najlepszy postać na pve zdaniem wielu graczy posiada super dużo buffów do Evade dzięki czemu jest nietykalny ma on wszystko czego można oczekiwać Att,Def,Evade i Crit. jest to postać dla początkujacych którzy chcą spokojnie brnąć w krainie nevareth i rozbijacz czaszki wrogów w super szybkim stylu.

Cos juz ten cabal mi nie pyka..

pobralem go stad : https://www.cabalonline.com/free-game-download.asp

Wczoraj po sciagnieciu odpalilem , zalogowalem ale nie kreowalem chara. Dzis odpalam i w oknie logowania bialy ekran i koniec, musze kompa zrestartowac.

Jakies fixy ?

A juz bym pogral ehh

Jak juz niechcesz sie przykladac do tej gry to albo WA albo FS.

heh u paru kumpli tez sie nie wlacza :P

pokonbinuje jutro , moze sie uda odpalic ale watpie...

Przepraszam za fatyge.

Nie idzie zagrać...

Przenosimy się na Dekarona.

Do zamknięcia.

U mnie i u dziewczyny tez sie robil bialy ekran wystarczylo wejsc w settings przy launcherze i uruchomic gre w oknie w obojetnie jakiej rozdzielczosci ;)

Granie w oknie nie za fajne jest :-P

Ale sprobuje z ciekawości mimo wszystko :P

Dzięki =)

Jeżeli ktoś ma zamiar grać od 1 lvl to polecam blader. Wystarczy mu słabe eq a wyrabia na dunach itp lajtowo.