Witam jestem edikiu, pisze do was z multikonta założonego specjalnie ostatnim razem używałem go tylko do kontaktu z crakedem kiedy byłem zbanowany, teraz znów dostałem bana, prosze o odbanowanie mojego konta gdyż tego użyłem konta tylko raz ( możecie to nawet sprawdzić ) w dodatku już od dawna wiedział o nim cracked
Za co Ban?
To napisz znowu do admina/moda żeby Cie odbanował. Oczywiście jeżeli ban był zły. Po co pisać osobny temat po takie coś? Poza tym jak będziesz próbował się zalogować na zbanowane konto, to powinno być gdzieś napisane za co masz bana.
Po co zakładasz nowy temat? napisz do tego moderatora co cię zbanował O.O
Ja ci dalem bana, poniewaz masz takie samo ip, jak cztery inne konta, ktore tez zablokowalem. Moze jakis blad to jest. Nie wiem.
Ja ci dalem bana, poniewaz masz takie samo ip, jak cztery inne konta, ktore tez zablokowalem. Moze jakis blad to jest. Nie wiem.
Jak banujesz konto za to że z jakiegoś ip ktoś robił multikonta, warto sprawdzić czy to IP nie jest dynamiczne, bo ja też raz miałem bana na ip tylko dlatego że osoba która coś przeskrobała miała to samo ip przez jakiś czas, a potem ja je "wylosowałem",
a co jeśli na tym samym IP i komputerze gra kilka osób? Nigdy nic nie wiadomo
To w takim razie jeśli np. Ja mam tu konto, mój brat, mama, tata, siostra, kot i wszyscy mamy na tym samym IP to wtedy wszyscy dostaną bana? Za niby mulitkonto?
To w takim razie jeśli np. Ja mam tu konto, mój brat, mama, tata, siostra, kot i wszyscy mamy na tym samym IP to wtedy wszyscy dostaną bana? Za niby mulitkonto?
Ty nie masz kota i mamy tylko twój tatów
@up Skąd wiesz śledzisz mnie i co to znaczy twój tatów
Ty nie masz kota i mamy tylko twój tatów
Dafuq?
"Twój tatów" haha teraz to mnie koleś zniszczył
niemiałem żadnego multikonta poza tym! Bardzo prosze to sprawdzić jeszcze raz, ponieważ jestem założycielem popularnego tematu darmowe gry na steam i chciałbym kontynuować prowadzenie go i wysyłanie poradników
Kto jest dostawca twojego Internetu?
Czy to przypadkiem nie sprawa do omówienia na osobności ??? Autor tematu chce zrobić zamieszanie i sprowokować spamerów do aktywnego uczestnictwa w tym temacie ? Heh- autor dowiedział się kto zbanował jego konto, niech pisze modowi PW.
4 konta, to chyba nie miało, gdzie przynajmniej dwa uczestniczyły w czynnym spam feście tego samego tematu. Bardzo dziwny zbieg okoliczności.
Ja też mam problem, z jednym kontem napisałem do cracka iż mam buga. Jakoś nie robiłem czterech kont aby skontaktować się z modkiem. Więc jeśli nie zrobiłeś grzecznie masz prawo dostać bana .
Solutions z tego co mi wiadomo
Wyslij mi ich stronke, na privie, a ten temat zamykam.
Witam jestem edikiu, pisze do was z multikonta założonego specjalnie ostatnim razem używałem go tylko do kontaktu z crakedem kiedy byłem zbanowany, teraz znów dostałem bana, prosze o odbanowanie mojego konta gdyż tego użyłem konta tylko raz ( możecie to nawet sprawdzić ) w dodatku już od dawna wiedział o nim cracked