Pobrałem lineage 2 od ncsoftu i z tego co widzę na każdym serverze jest przeludnienie. Gram na serverze Naia i nie mogę wykonać questa (chodzi o te explorations zones tak gdzieś około 12-13 lvlu) bo jakieś 60 osób na te samo zadanie zabicia moba i ledwo jakiś się zespawnuje jest automatycznie zabijany i rzuca się na niego 10 osób. I tu mam pytanie czy po jakimś tygodniu ten potok graczy ustanie ustanie? A jak nie to czy te początkowe questy z talking island są niezbędne do dalszej gry? Czy można je jakoś "przeskoczyć".
Za dużo ludzi na serverach
Ja mam ten sam problem, tyle że mam 21lvl i nie mogę ubic ani jednego moba do questa na nową klase.. ;/ osobiście poczekam pare dni aż ilośc ludzi się zmniejszy, a potem się zobaczy.
Zmień server. Naia to stary server na którym ludzie już mają 85+ Shilen i Magmeld są nowymi serverami mają po 3 dni a admini pilnują żeby nie było kolejek do quest monsterów, spawnią po 50 sztuk na raz. Ja osobiście wbiłem na magmeldzie 1-43 w 5h (support : SE, sam) i powiem że trochę się zawiodłem. Gra jest teraz strasznie prosta.
Pobrałem lineage 2 od ncsoftu i z tego co widzę na każdym serverze jest przeludnienie. Gram na serverze Naia i nie mogę wykonać questa (chodzi o te explorations zones tak gdzieś około 12-13 lvlu) bo jakieś 60 osób na te samo zadanie zabicia moba i ledwo jakiś się zespawnuje jest automatycznie zabijany i rzuca się na niego 10 osób. I tu mam pytanie czy po jakimś tygodniu ten potok graczy ustanie ustanie? A jak nie to czy te początkowe questy z talking island są niezbędne do dalszej gry? Czy można je jakoś "przeskoczyć".