witam , mam pytanie czy bez wydawania hajsu w item shopie można dojść do czegoś w runes of magic?
Za free dojde do czegoś?
Na początku dasz rade, ale potem nie sądzę. Sam doszedłem tam do około 40 poziomu, ale powiem Ci szczerze, że po 30 trzeba skorzystać z IS żeby cokolwiek zrobić. Takie jest moje zdanie.
Nie zgadzam się z przedmowcą, bo gram w RoMa długo i powiem że do 62 lvla dojdziesz spokojnie wystarczy farmić kase i gitara
Zgadzam się z Kroke do 62 lvl dojdziesz bez is ale musisz bardzo długo zarabiać na instacjach takich jak KS a jak zarobisz kupujesz itemka i jesteś koks
dziękuje wam bardzo;)
Czyliii Zamiast cieszyc sie gra, bawic sie nia, bedziesz robil przez miesiac jedna czynnosc, aby wykupic jakis glupi mieczyk. Jesli tak to wyglada, to odradzam : P.
Czyliii Zamiast cieszyc sie gra, bawic sie nia, bedziesz robil przez miesiac jedna czynnosc, aby wykupic jakis glupi mieczyk. Jesli tak to wyglada, to odradzam : P.
niekoniecznie, po za tym zawsze może kupić diasy za kasę w grze. Ja grałem do 55lvl i używałem IS, ale kupowałem raczej coś co przydałoby mi się później - oczywiście mounta kupiłem, bo bez niego ani rusz - kamienie fuzji, talony na plecak itp.
Ogólnie gry MMO RPG ciągną za sobą sporo czasu oraz pieniędzy :/ W każdym mmo no może prócz WOW'a trzeba wydawać kasę w item shopie na dodatki żeby być kozakiem ^^ W WOW'ie dobrze to zrobili dali abonament i tyle.. Jakieś pieniążki na pewno będziesz musiał wydać No chyba , że się uprzesz i koniec ^^ Powodzenia
W romie maksymalna instancja bez ingerencji itemshopu to ks, dalej aby ktoś cie zabrał musisz posiadać te minimum 20k hp co w romie bez is jest niemal niemożliwe no chyba że masz kumpli co cie wystatuja w dodzie czy arenie bo wątpię aby rozdawali za darmo staty ze świątyni czy grobowca lecz to nie zmienia faktu iż potrzebne na to będą kamienie fuzji jak i doładowania do transmutora, inaczej mówiąc ks to limit.
Ps: cale eq wystatowane dodem do około 40k hp co już wygląda w miarę przyzwoicie
@Nerfin
Masz zerowe pojecie o mmo wiec siedź cicho, tylko WoW?!?! Haha, masz jeszcze GW, Aion, Rift, mozna też zaliczyć LoL.
@Salek
Też tak można, ale jeżeli chcesz bić tylko mobki w RoM'ie. Chcesz w RoM'ie chodzić na insty czy PvP??? Płać. Takie moje zdanie (a grałem w to troszkę).
Ja tylko napiszę ,że bez item-shop'ka to nie będzie łatwa gra ! ale jak chcecie ;d

Temat został zamknięty. Powód: Temat już nie aktywny.
witam , mam pytanie czy bez wydawania hajsu w item shopie można dojść do czegoś w runes of magic?