Za ile moge puścić takiego lapka?

Witam.
Chce sprzedać laptopa tylko nie wiem jaka cena będzie optymalna. Jest to CYBERPOWER Fangbook III.
Parametry:

Procesor Intel Core i7-5700HQ

Karta Graficzna Nvidia GeForce GTX965m

Dysk twardy Hybrydowy 1TB HDD i 8 GB SSD bodajże

16GB DDR4/2133MHz RAM

dodam że laptop roczniak.

Z góry dziękuje za rady :)

około 2 tys, oczywiście zależy w jakim stanie itp itd. może nawet do 2.5 jeżeli wszystko będzie pięknie i to udowodnisz potencjalnemu kupującemu :)

No troszkę mało... Ja tak patrze na różnych stronkach to używki nawet gorsze to nie schodzą poniżej 3. Laptop w stanie idealnym zero śladów użytkowania, rok temu kupiony a używany może 3 miesiące po czym leżał reszte czasu aż jak go z Kanady nie sprowadziłem i mam go może z miesiąc.

EDIT

Dodam jeszcze że cały laptop pracuje na podzespołach od MSI a w tej półce nie znalazłem żadnego używanego o podobnych parametrach tylko same gorsze a do tego nie znalazłem aukcji poniżej 3 tys

Tu masz przykład laptopa który ma jedynie karte nowszą o jeden model bo nie 965 a 970 a ma mnie ramu a kosztuje prawie 5000 tys ...

http://allegro.pl/laptop-gaming-msi-ge72-i7-8gb-256-ssd-gtx970-led-i6360525428.html

Witam.
Chce sprzedać laptopa tylko nie wiem jaka cena będzie optymalna. Jest to CYBERPOWER Fangbook III.
Parametry:

Procesor Intel Core i7-5700HQ

Karta Graficzna Nvidia GeForce GTX965m

Dysk twardy Hybrydowy 1TB HDD i 8 GB SSD bodajże

16GB DDR4/2133MHz RAM

dodam że laptop roczniak.

Z góry dziękuje za rady :)