Za ile sprzedam to PS3?

Mam do sprzedania ps3, w "zestawie" jest:

-kamerka move

-ta pałeczka move

-ładowarka na 2 pałeczki move

-dwa pady ps3

-oczywiście kabel do ładowania pada

I następujące gry:

-Sims 3 zwierzaki

-Skate 3

-Little Big Planet

-Little Big Planet 2

-Fifa 10

-Uncharted 2

-God of war 3

-Dance Star Party

-Eyepet

-Mortal Kombat 9

-Start the Party

-Wesołe miasteczko (jakiś problem z move jest w tej grze ale może da się naprawić, nie próbowałem)

-Gran Turismo 5

-Księga Czarów

-Need For Speed Shift

-Need For Speed Most Wanted

Za ile mogę to sprzedać?

Jakie masz to PS3: najstarszy fat, slim czy najnowszy slim?(i jaka pojemność dysku)

Jakie masz to PS3: najstarszy fat, slim czy najnowszy slim?(i jaka pojemność dysku)

Slim, 232gb

Za cały zestaw kalkuluj ~1200-1400zł (MAX: 1500)

Za cały zestaw kalkuluj ~1200-1400zł (MAX: 1500)

Nawet nie wiesz jak mnie ucieszyłeś, stać mnie na ps4 jak to sprzedam :D

Wystaw na jakimś OLX czy Allegro powinno zejść za te 1200-1400(sama konsolka jest warta troche a zestaw dość obfity - 2 pady, move, troche gierek), dołożysz ~300zł i masz sensowny zestaw PS4

Tylko po co placic za ps3 1400zl, skoro za niewiele wiecej kupisz ps4?

zestaw wart 1000 zł za 1500 zł kupisz ps4 z grami.

jeszcze rok temu może byś wyrwał coś więcej za ps3, teraz ps4 troche staniala i nikt ci za tyle nie kupi - myślę, że tysiaka dostaniesz

tysiaka na allegro sprzedają z lepszymi grami za 800zł mój kumpel miał ok 30 gier +2 pady i za tyle sprzedał. Dołożył sobie resztę i kupił PS4. W życiu nikt wam nie da za PS3 1500zł nawet jakby miał najlepsze gry na świecie

Nie widzę żadnych gier AAA więc powątpiewam, że dostaniesz coś ponad tysiaka. No ale próbuj może ktoś to łyknie :)

ludzie nie takie rzeczy łykają, ponad 1k dostanie za to

Za 1500 dostałem PS4 w sklepie, a za dodatkowe 400 zł dostalem pada i gre, więc powyżej 1500 zł nikt nie zaplaci za ten zestaw... ale w pełnym komplecie myśle że nawet byłbyś w stanie osiągnać 1300zł, tylko że te gry chyba nie należą do bestsellerow jezeli chodzi o ps3.

Fakt, ja zdecydowanie przeceniłem(zdawałem sobie trochę z tego sprawę, ale byłem zbyt leniwy). Rozejrzałem się troche po allegro i olx, wychodzi na to, że ~1000 może trochę więcej dostanie(podobne zestawy wahają się od 800 do 1300zł)

Mam do sprzedania ps3, w "zestawie" jest:

-kamerka move

-ta pałeczka move

-ładowarka na 2 pałeczki move

-dwa pady ps3

-oczywiście kabel do ładowania pada

I następujące gry:

-Sims 3 zwierzaki

-Skate 3

-Little Big Planet

-Little Big Planet 2

-Fifa 10

-Uncharted 2

-God of war 3

-Dance Star Party

-Eyepet

-Mortal Kombat 9

-Start the Party

-Wesołe miasteczko (jakiś problem z move jest w tej grze ale może da się naprawić, nie próbowałem)

-Gran Turismo 5

-Księga Czarów

-Need For Speed Shift

-Need For Speed Most Wanted

Za ile mogę to sprzedać?