Za kierownicą

Witam.

Szukam gier w których prowadząc pojazd mamy widok z oczu kierowcy. Zależy mi na przyjemnym modelu jazdy (nie koniecznie realistycznym) i dobrym odwzorowaniu wnętrze pojazdu. Do PeCetowej premiery Drivera SF zostało trochę czasu, więc chce jakoś zapełnić te lukę.

Grałem już w:

Dirta (1,2,3),

TDU (1,2),

Hard Trucki (ileś ich tam było)

I parę innych których tytułów nie pamiętam ;p

Race Driver: Grid. Nie jestem fanem "ścigałek" ale ta mi się spodobała. poza tym fajnnie sie grało w NFS: Most Wanted.

Ja szlifuje teraz NFSMW, fajnie się gra jednak według mnie lepszy jest Pro Street. Szkoda, że nie masz PS3 bo Gran Turismo Wymiata.

tutaj zdecydowanie muszę polecić shift 2 jedna z najlepszych ścigałek i dobrze odwzorowane wnętrza aut.

Ze 'sciganek' czy tam symulatorw to tylko Hard Trucki. No chyba, ze w ukryciu cos lepszego jest to dajcie znac.

No cóż, chyba jednak pozostaje mi czekać do premiery Drivera SF. Tak czy inaczej dzięki za pomoc.

Hmm. Polecam Ci "onlife" or somfing lajt dat.

Nic nie robisz(ściągasz coś tam czy coś) a grasz w Shifta 2,3 na notebooku z 1 ghz, 512 razmu. Lekki lag. Hmm. Nie kapuje tego do końca, ale na prawde warto sprobować

Colin Mcrae !!!!!!

Witam.

Szukam gier w których prowadząc pojazd mamy widok z oczu kierowcy. Zależy mi na przyjemnym modelu jazdy (nie koniecznie realistycznym) i dobrym odwzorowaniu wnętrze pojazdu. Do PeCetowej premiery Drivera SF zostało trochę czasu, więc chce jakoś zapełnić te lukę.

Grałem już w:

Dirta (1,2,3),

TDU (1,2),

Hard Trucki (ileś ich tam było)

I parę innych których tytułów nie pamiętam ;p