Za nadmierne PK trafimy do paki, albo zostaniemy... ścięci [Age of Wulin]

Kurde, to ja już wolałem "kary" w Tibii, gdzie jedynym zagrożeniem był Red Skull i obawa o ekwipunek, że wpadnie jakiś high-lvl i poskłada nas na łopatki. Tutaj za nadmierne bicie graczy zostaniemy wtrąceni do więzienia, zaś za największe "morderstwa&quot...

Wyświetl pełny artykuł

Nie ukrywam, że jest to świetne rozwiązanie i podoba mi się! Przypominają mi się czasy wowa na globalu ( jeszcze za czasów podstawki ), gdzie nagminnie wysokie lvle siedziały w lokacjach dla słabszych graczy i zabawiały się w masowe mordy :) Ludzie dostawali szału i wychodzili z gry na parę godzin. Ten system jest dość mocny i na pewno nie przypadnie do gustu graczom, którzy lubią się zabawić :)

Dlaczego niby? Moim zdaniem jest to doskonałym rozwiązanie nawet dla mnie, gracza który uwielbia pvp/pk. Myślę, że na pewno jest to lepsze od kary czasowej w stosunku do interakcji z npc. Tak przynajmniej posiedzimy sobie z innymi zabójcami i pogadamy. :) Oby jeszcze zablokowali pm i clan/ally chat w czasie pobytu w paczce i będzie super. :D

Kurde, to ja już wolałem "kary" w Tibii, gdzie jedynym zagrożeniem był Red Skull i obawa o ekwipunek, że wpadnie jakiś high-lvl i poskłada nas na łopatki. Tutaj za nadmierne bicie graczy zostaniemy wtrąceni do więzienia, zaś za największe "morderstwa&quot...

Wyświetl pełny artykuł