Witam. Szukam graczy do wspolnej zabawy w age of conan. Zaczalem grac i gra sie calkiem przyjemnie. Pozdrawiam
Zabawa w age of conan
Unchained ?
Tak
za***iście się grało jak jeszcze była z abonamentem teraz gra raczej wymarła
pobrałem grę może coś się ogarnie
Ciagle jest opcja kupna premium. Gram od dwoch dni i przyjemnie sie gra wiec ktos chetny?
Jak to wygląda teraz z f2p ?
Wszystkie postacie dostepne jak i wiekszosc raidow. Wiecej nie powiem. Dopiero zaczynam 22lvl.
Przyłączam się podajcie Steam zaprosze
I jak? Gracie jeszcze? Przetestowałbym to f2p.
I jak? Gracie jeszcze? Przetestowałbym to f2p.
Jak przetestujesz to daj znać
Chciałeś testować, to możemy spróbować razem
Też bym mógł w sumie sprawdzić jak to się je jeżeli będzie ekipa z ts/discord.
Age of Conan Exiles sporo się różni od tego darmowego ? Któryś z nich nie był po polsku przypadkiem? Czy mi się coś pokołowało. Ten który pobieram Unchained nie ma wersji polskiej na stronce.
to są dwa różna gatunki mmo
Grałem kiedyś sporo w World of Warcraft, kumpel wtedy z którym grałem przeniósł się na Age of Conan, był tam abonament i gra dopiero wyszła wtedy . Tylko z tego tę gierkę pamiętam. Teraz pobieram ten Unchained.
Ps. W launcherze znalazłem jednak język polski
w grze nie jest już wspierany język polski ale można w launcherze ustawić polski język bo część była przetłumaczona a jak już nie było polskiego wydawcy to reszta co dodali jest po angielsku
i jak gracie coś?
ok, potestowałem.
Ludzi nie za dużo ale nie jest pusto, przynajmniej w trakcie levelowania - mam postać na 60 lvl.
Z tego co się dowiedziałem to w ramach f2p jest ograniczenie golda do 10 sztuk i max 2 postacie na konto.
Dostępne są wszystkie dungeony itp w ramach podstawki, jeżeli chce się skorzystać z lokacji z dodatków to podobnie jak w GW2 trzeba je najpierw nabyć.
Są 3 gildie PL: Circle of nine, Black Dragons i Strażnicy Aasgardu. Kilku Polaków jest w gildii Picachu, ale jest to gildia international.
Witam. Szukam graczy do wspolnej zabawy w age of conan. Zaczalem grac i gra sie calkiem przyjemnie. Pozdrawiam