Zabawa z ddosowaniem

Witam.

Otoz ostatnio zaciekawil mnie temat ddosowania i mam z nim zwiazane pare pytan: jak ddosowac,dosowac no i chyba najprostsze pingowac oraz chcial bym zeby kilka osob wypowiedzialo sie na ten temat, co o tym myslicie itd.
Z gory mowie ze nie bawie sie w jakiegos hakera ktory pinguje komputer (xD) tylko wszystko to co napisalem chce wiedziec w celach edukacyjnych a dlatego ze na google jedyne co znajduje to filmiki typu noo musisz miec zielone litery w cmd zeby bylo bardziej hakersko to postanowilem napisac tutaj. Moze ktos pomoc? :D

Zapomnialem powiedziec ze wiem w jaki sposob uzyskac ip serwera,komputera lub strony ale nie mam pojecia co dalej ^^.

DDOS nie jest taki trudny (poszukaj właśnie na necie). Sądzę za to że jest bezużyteczny a zwłaszcza że musisz mieć dobrego kompa/neta żeby udało ci się coś większego zablokować. Możesz popróbować na mniejszych stronach np. twojej szkoły (jeśli ma) powinno się udać. Btw. Do jakich celów będziesz używał DDOS?

Do jakich celow? raczej nie istotne ale nie jestem z tych ktorzy chca zniszczyc facebooka itd xD. Co do pingowania to w najmnieszym stopniu tego nie rozumiem jednej osobie moglem wyslac 1200b,jednej nie moge wcale a innej do 20000b z czego "podobno" pisze ze ta osoba ma ms okolo 1200 a w rzeczywistosci nie odczuwa w ogole stressu ^^. Ale bardziej chodzi mi wlasnie o ddosowanie moze jakis programik czy skrypty? nie wiem nie znam sie na tym wiec dalej na was licze :D.

Witam.

Otoz ostatnio zaciekawil mnie temat ddosowania i mam z nim zwiazane pare pytan: jak ddosowac,dosowac no i chyba najprostsze pingowac oraz chcial bym zeby kilka osob wypowiedzialo sie na ten temat, co o tym myslicie itd.
Z gory mowie ze nie bawie sie w jakiegos hakera ktory pinguje komputer (xD) tylko wszystko to co napisalem chce wiedziec w celach edukacyjnych a dlatego ze na google jedyne co znajduje to filmiki typu noo musisz miec zielone litery w cmd zeby bylo bardziej hakersko to postanowilem napisac tutaj. Moze ktos pomoc? :D

Zapomnialem powiedziec ze wiem w jaki sposob uzyskac ip serwera,komputera lub strony ale nie mam pojecia co dalej ^^.