Potrzebuję na teraz 5 zabaw integracyjnych, ponieważ do naszej szkoły przyjeżdżają niemcy. Jest to gimnazjum. Z góry dzięki
Zabawy integracyjne
Jest to gimnazjum.
1. Picie wódki na czas
2. Grupowa masturbacja
3. Wydzwanianie do losowych ludzi
4. Wciąganie nosem sproszkowanej kredy
5. Demolowanie przystanków autobusowych.
do naszej szkoły przyjeżdżają niemcy.
Może wojna pozycyjna?
Chiron...odpuść chłopakowi...
Nie to żeby coś, ale czy zabawy integracyjne nie kończyły się w klasach 1-3? Bo wątpię, że w takim wieku ktoś będzie chciał się bawić jak w przedszkolu. No chyba, że są tam jakieś inniejsze "zabawy integracyjne".
może dyskoteka albo ognisko?
1. Picie wódki na czas2. Grupowa masturbacja3. Wydzwanianie do losowych ludzi4. Wciąganie nosem sproszkowanej kredy5. Demolowanie przystanków autobusowych. Może wojna pozycyjna?
Polecam punkt 1 oraz 2.
pobawcie się w mały Auschwitz Birkenau i niech was torturują.
Na serio to najlepsza zabawa z obcokrajowcami to nauka brzydkich słowek, oni będą się śmiali z was jak mówicie po niemiecku a wy z nich.
Wyżej wspomniane ognisko, dyskoteka. Jakieś kalambury, szubienice.
@Chiron, my masta...
Ognicho jest dobre z tego co wyżej wymieniliście.
1.Zabawy gazem.
2.Nalot na czas.
3.Łapanka.
4.Rozstrzeliwanie.
5.Obóz koncentracyjny.
jak to będą Niemki to może pograjcie w słoneczko(albo też niech się przyłączą koleżanki z klasy )
Pograjcie w szubienice najlepsza gra SS
jak to będą Niemki to może pograjcie w słoneczko
Bitch please! To było najbrzydsze słońce we wszechświecie. Istna wygasła gwiazda, która jest powoli wchłaniania przez czarną dziurę na środku galaktyki.
A teraz małe pytanie, był ktoś kiedyś w szwabolandii i widział niemki? Z ta brzydotą to taki stereotyp jak z tym że każdy polak to złodziej. Niekiedy niejedna niemka jest ciekawsza od polki.
Co do zabaw, pójdźcie do monopolowego, kupcie soki, zróbcie ognisko, a reszta zabaw wyjdzie w praniu.
A teraz małe pytanie, był ktoś kiedyś w szwabolandii i widział niemki?
Byłem. To NIE JEST stereotyp. Każda (!!!) jedna fajna d*pa, okazywała się polką.
A teraz małe pytanie, był ktoś kiedyś w szwabolandii i widział niemki? Z ta brzydotą to taki stereotyp jak z tym że każdy polak to złodziej. Niekiedy niejedna niemka jest ciekawsza od polki.
Ładne Niemki to te z importu...
Co nie zmienia faktu że rodowitych Niemek zostało może z 10-15%.
Racja pochowajcie się w okopach i walcie do siebie z karabinów. Oni pewnie doświadczenie mają, za to was będzie więcej.
Ogólnie nie ma nic lepszego jak odstrzelić łeb szkopowi z rana
Specjalnie byłem w niemczech w pracy i po przez ten cały czas po ulicach chodziłem ze spuszczoną głową. Nie dziwię się że tam tyle gejów skoro faceci stroją i dbają o siebie bardziej niż dziewczyny. 95% chodzi bez makijażu ale zero w tym naturalizmu bo ich twarze są już wypalone od tej chemii, w najlepszym wypadku wyglądają jak Grucha z filmu "Chłopaki nie płaczą, 90% to grubaski z małymi piersiami. Spytacie gdzie te 5 i 10%? To są polki, rosjanki i turczynki, które jako jedyne ratują tą populację przed wyginięciem. Ja po miesiącu nie wytrzymałem bo skórczyło mi się przyrodzenie od tych strasznych widoków i poszedłem do burdelu gdzie za skromne 30 euro pyknęłem murzynkę i 2 azjatki. Gdyby nie to mój mały by wysechł na wiór albo zostałbym gejem.]
PS. dla zainteresowanych Grucha
http://olis01.w.interia.pl/Maine%20Strona/grafika/grucha.JPG
Potrzebuję na teraz 5 zabaw integracyjnych, ponieważ do naszej szkoły przyjeżdżają niemcy. Jest to gimnazjum. Z góry dzięki