Zablokowane konto Diablo3

Witam. Dziś zakupiłem diablo 3 zainstalowałem dodałem grę na battle.net i nadszedł czas na zalogowanie się..

I okazało się że innaczej wpisuje hasło czy coś takiego i konto zostało ZABLOKOWANE po dłuższych próbach wyszło że mojego konta nie da się odblokować .. Na stronie nie mogę się zalogować ani w grze ..

Czy iść jutro do empiku i poprosić o "wymianę" ?

Tylko co ja im powiem ? Że moje konto battle.net zostało zablokowane ? ..

Teraz wyskakuje że hasło się nie zgadza .. Przed dodaniem tego na battle.net było normalnie a wcześniej grałem normalnie na trailu w WoW'a na tym koncie ..

Z góry dzięki ..

Pozdrawiam Szymqq

Zaloz konto w supporcie i napisz ticketa do nich(mozesz po polsku nawet). Popros o aktywacje konta i reset hasla

Kolega też tak miał. Jeżeli pamiętasz email, imię i nazwisko, na które zostało założone konto, to zrób nowe tylko po to aby napisać do supportu. Po podaniu tylu danych(no chyba, że będą chcieli więcej) powinni Ci jakoś pomóc.

Kolega też tak miał. Jeżeli pamiętasz email, imię i nazwisko, na które zostało założone konto, to zrób nowe tylko po to aby napisać do supportu. Po podaniu tylu danych(no chyba, że będą chcieli więcej) powinni Ci jakoś pomóc.

Jakieś link do supportu bo coś znaleźć nie mogę ..

https://eu.battle.net/account/support/login-support.html

Prosze.

Po cholere bawić sie w pisanie do supportu? Zadzwoń do nich bedzie szybciej...

a może konto zostało zablokowane tak jak przy pierwszym logowaniu na kompie że musisz wpisać sekretne hasło

Po cholere bawić sie w pisanie do supportu? Zadzwoń do nich bedzie szybciej...

A gdzie jest ich numer czy coś ?

A z tym sekretnym hasłem pisałem i nic ..

Konto zostało zablokowane,bo wykryto podejrzaną obecność na koncie battlenet podczas próby zalogowania "Zmiana IP"

Wystarczy w grze podczas próby logowania wpisać sekretną odpowiedź albo postąpić według wskazówek z wiadomości email którą otrzymałeś.

Konto zostało zablokowane,bo wykryto podejrzaną obecność na koncie battlenet podczas próby zalogowania "Zmiana IP"Wystarczy w grze podczas próby logowania wpisać sekretną odpowiedź albo postąpić według wskazówek z wiadomości email którą otrzymałeś.

Dobra .. Wysłałem ticketa za 6-12h dadzą odpowiedz zobaczymy .. ; )

Dobra .. Wysłałem ticketa za 6-12h dadzą odpowiedz zobaczymy .. ; )
Za 20 do 40 min.

Ok .. Już wszystko działa .. Dzięki wszystkim ..

Jak wejdzie jakiś mod niech zamknie temat .. ; )

Witam. Dziś zakupiłem diablo 3 zainstalowałem dodałem grę na battle.net i nadszedł czas na zalogowanie się..

I okazało się że innaczej wpisuje hasło czy coś takiego i konto zostało ZABLOKOWANE po dłuższych próbach wyszło że mojego konta nie da się odblokować .. Na stronie nie mogę się zalogować ani w grze ..

Czy iść jutro do empiku i poprosić o "wymianę" ?

Tylko co ja im powiem ? Że moje konto battle.net zostało zablokowane ? ..

Teraz wyskakuje że hasło się nie zgadza .. Przed dodaniem tego na battle.net było normalnie a wcześniej grałem normalnie na trailu w WoW'a na tym koncie ..

Z góry dzięki ..

Pozdrawiam Szymqq