Zablokowane konto pytanie

Witam otóż ostatnio postanowiłem się zalogować na moje konto w Poe po dłuższej przerwie około dwóch miesięcy co spotkało się z nieoczekiwanym zaskoczeniem ponieważ wyskoczyła mi wiadomość account locked co ciekawe nie dostałem żadnego email'a na temat powodu zablokowania konta... czy ktoś z was spotkał się z taką sytuacją ?? dodam że nie używałem nielegalnego oprogramowania gdybym to robił to bym nie pisał :)

To nie jest żaden ban. Chodzi o to, że jeśli zalogujesz się na konto z innego ip wtedy ochrona konta je blokuje. Wejdź na emaila i tam powinna być wiadomość od poe która ci to odblokuje.

A takich spraw czasem na ich forum nie powinno się pisać?

Napisałem do supportu ale czekanie może trochę potrwać xD

Halendor czy nie napisałem już ze na poczcie nie mam żadnej wiadomości ? dodatkowo nie logowałem się z innego ip

Jaka wiadomość dokładnie Ci pisze jak próbujesz się zalogować?

Jeśli takie coś to ktoś Ci się na konto włamał w takim razie. "Your account has been locked because it was accessed from another location. An unlock code has been sent to your email adress."

Jak masz inną wiadomość to znaczy, że dostałeś bana, a one za nic nie są rozdawane. Skoro cheatów nie używałeś to może obrażałeś ludzi na chacie globalnym, nazbierało Ci się reportów i admin zbanował twoje konto. (Chyba jest nawet możliwość perm bana wyłapania za to jeśli robisz to często)

Gdybym kogoś wzywał to też bym się tutaj nie udzielił ponieważ bym wiedział za co =.- dodatkowo gdybym dostał bana za wyzywanie / cheaty zostałbym powiadomiony tak samo gdyby ktoś mi się zalogował na konto to też prawdopodobnie zostałbym powiadomiony ale takiego email nie dostałem...

Konto zostało odblokowane :) a to odp ggg I apologize for the delayed response! I've had a look, and in this situation we are able to unlock the account. You should be able to log back in and play once more as usual. I do apologize for any inconvenience that this might have caused! If there's anything else at all we can do for you, please don't hesitate to let me know. mogli dać rekompensatę czy coś szkoda :(

mogli dać rekompensatę czy coś szkoda

Najlepiej wszystkie rzeczy z płatnego sklepu, no nie?

Witam otóż ostatnio postanowiłem się zalogować na moje konto w Poe po dłuższej przerwie około dwóch miesięcy co spotkało się z nieoczekiwanym zaskoczeniem ponieważ wyskoczyła mi wiadomość account locked co ciekawe nie dostałem żadnego email'a na temat powodu zablokowania konta... czy ktoś z was spotkał się z taką sytuacją ?? dodam że nie używałem nielegalnego oprogramowania gdybym to robił to bym nie pisał :)