Zablokowanie Ekwipunku na steamie

Witam, czy mogę jakoś zablokować swój ekwipunek na steamie by ktoś z innego konta nie mógł korzystać z moich przedmiotów na steamie?

Nie wiem, nie słyszałem o takiej opcji, ale spróbuj napisać do supportu czy jest taka możliwość. Możesz też poszukać w opcjach bezpieczeństwa czy jakoś tak, ale wątpię aby tam coś takiego było.

Niema.

Niema.

a nie ma opcji tak jak kolega wyżej zaproponował ze do supportu czy coś?

Ale w jakim sensie nie mógł korzystać z przedmiotów?

Nie ma a by sie przydala raz kliklem w link i caly eq poza giftami wyczyszczone do zera 90% odzyskalem. Po kontakcie ze sup steam.

zablokować swój ekwipunek na steamie by ktoś z innego konta nie mógł korzystać z moich przedmiotów

Jeśli dobrze rozumiem, to jak ktoś ma dostęp do twojego ekwipunku (czytaj: ma twoje przedmioty przez trade), to nic nie możesz zrobić. Prosty powód, itemy leżą na innym koncie i należą obecnie tylko do jego. Jeśli na przyszłość chcesz zablokować (bądź utrudnić) tego typu akcje, włącz w ustawieniach weryfikację poprzez email przy wymianie przedmiotów w ekwipunku.

Pisz do supportu, pomogą ci w każdej* sytuacji.

*A przynajmniej w takiej co obejmuje regulamin Steam :)

Witam, czy mogę jakoś zablokować swój ekwipunek na steamie by ktoś z innego konta nie mógł korzystać z moich przedmiotów na steamie?