Zabójstwo w party

Witam

Przez przypadek zabiłem kolegę w party, na Tibia.com piszę że padł odemnie i tu jest pytanie. Czy zalicza mi to do fraga? np. Jeśli zabiłbym go tak 3 razy(w party) będę miał rs?

a jeżeli zabijesz kolegę z wojska dostajesz za to awans?

Nie, gdy zabijesz kogoś z party to nie liczy ci to fraga.

Yep

jak nie zrozumiałeś wypowiedzi to nie moja wina

Jakie dno Kaaredo odpowiedział i to w bardzo mądry sposób .

A asyste jak zalicza jako fraga? np. Gdy będę miał 3 asysty to będzie rs?

ps. Na dzień można mieć 3 fragi, to się resetuje o 10?

Jeżeli zabijesz 3 graczy w ciągu jednego dnia to wyłapujesz RS'a. Limit na tydzień wynosi chyba 5, a na miesiąc 10, przynajmniej tak było rok temu. Więc jak zabijesz 6 na dzień, 10 na tydzień i 20 na miesiąc to bedziesz miał black skulla.

I nie ma czegoś takiego jak asysta (chyba że wprowadzili nie dawno). Jak tłuczesz z kumplem jakiegoś nooba, to zalicza fraga tobie i mu. Do tego kiedys było tak, ze jak zjechało się komuś ponad połowe życie, i po krótkim czasie ten ktoś padł na potworkach, to tobie też zaliczało fraga.

Wprowadzili coś takiego jak asysta,

Killed at Level 33 by Maliice and Sailyn.

Assisted by Czedar.

Dlatego pytam, czekam na dalsze odpowiedzi.

Jeżeli zabijesz 3 graczy w ciągu jednego dnia to wyłapujesz RS'a. Limit na tydzień wynosi chyba 5, a na miesiąc 10, przynajmniej tak było rok temu. Więc jak zabijesz 6 na dzień, 10 na tydzień i 20 na miesiąc to bedziesz miał black skulla.I nie ma czegoś takiego jak asysta (chyba że wprowadzili nie dawno). Jak tłuczesz z kumplem jakiegoś nooba, to zalicza fraga tobie i mu. Do tego kiedys było tak, ze jak zjechało się komuś ponad połowe życie, i po krótkim czasie ten ktoś padł na potworkach, to tobie też zaliczało fraga.

Bez obrazy ale po co się udzielasz jak Twoje informacje są stare jak świat. :huh:

Temat do zamknięcia. Asysty nie liczą się do fragów.

Witam

Przez przypadek zabiłem kolegę w party, na Tibia.com piszę że padł odemnie i tu jest pytanie. Czy zalicza mi to do fraga? np. Jeśli zabiłbym go tak 3 razy(w party) będę miał rs?