Zachowanie Moderatora

Problem z rejestracją na Last Chaos

#1 Użytkownik nie jest zalogowany Kubox Ikona

*

* Wymiatacz

* Ikona

* Dodaj jako znajomego

* Wyślij prywatną wiadomość

* Grupa Moderatorzy

* Postów 782

* Rejestracja nie, 24 lut 08

* Skądz Wirtualnego Świata

* Twoje MMORunes of Magic

* Nick w MMO...

Napisano 24 luty 2008 - 13:43

Mam wielki problem z Last Chaos!Zdecydowałem się zacząć grać W Last Chaos, więc zarejestrowałem się na Aeria Games, później ściągłem instalke(nie z oficjalnej strony ale dobrą instalke). Zainstalowałem, włączyłem poczkeałem jak sie robiło updating itd. Gdy wyszło okienko żeby wpisać ID I hasło wpisałem i gdy dałem Login wychodzi okienko w którym pisze że ,,Invalid password". A hasło oi ID są poprawne, ponieważ logowałem sie na Aeria Games!!

Co mam zrobić żeby działało???Bardzo prosze o pomoc!!

PLISSSSSSSSSSSSS HELP ME!

To jest wypowiedz Kuboxa, moderatora, czy waszym ta wypowiedz wam sie podoba?

Bo dla mnie to troche dziecinne, szczególnie to:

"Co mam zrobić żeby działało???Bardzo prosze o pomoc!!

PLISSSSSSSSSSSSS HELP ME!"

I wszystko jasne... Ludzie się zmieniają, a wraz z nimi ich zachowania. To, że ktoś kiedyś pisał i zachowywał się tak, a nie inaczej nie może przekreślać go 2 lata później. Nie widzę jakichkolwiek powodów, dla których miałbym uwzględnić twoją skargę (?).

A tak w gl to nie skarga -,- , tylko smieszne zachowanie ;]

"Nudzi Ci się?"

W sensie nie szkoda Ci czasu, autorze tematu, na przeszukiwanie postów jakiegoś człeka (którego prawdopodobnie nie znasz) z przed 2 lat?

@DOWN

"Ja się nie ścigam, więc nikt mnie nie dogoni" ;]

W takim razie przedstaw mi proszę sens tematu. Ośmieszenie moderatora? Pokazanie się od tej gorszej strony czy po prostu nuda? Zajmij się pisaniem mądrych tematów, bo jak na razie nie idzie Ci to za dobrze.

@UP

Uprzedziłeś mnie. :)

No jedyne co mnie rozbawilo to, to: '' wychodzi okienko w którym pisze że ,,Invalid password". A hasło oi ID są poprawne, ponieważ logowałem sie na Aeria Games!! ''

Poprawnie byłoby, jest napisane, a nie pisze. A tak, to temat sprzed dwóch lat, trochę sporo.

Raychelle nie mam pojęcia co chciałaś tym postem osiągnąć, chyba co niektórzy mają zbyt dużo wolnego czasu. Jeśli chciałeś przedstawić jakieś 'dziecinne' zachowanie, to Ci się udało. Swoim własnym zachowaniem.

Jakby tamten post pochodził z sierpnia 2010r. to faktycznie można by było się pochylić nad tą sprawą, ale minęło sporo czasu i nie ma co debatować.

Zamykam

Problem z rejestracją na Last Chaos

#1 Użytkownik nie jest zalogowany Kubox Ikona

*

* Wymiatacz

* Ikona

* Dodaj jako znajomego

* Wyślij prywatną wiadomość

* Grupa Moderatorzy

* Postów 782

* Rejestracja nie, 24 lut 08

* Skądz Wirtualnego Świata

* Twoje MMORunes of Magic

* Nick w MMO...

Mam wielki problem z Last Chaos!Zdecydowałem się zacząć grać W Last Chaos, więc zarejestrowałem się na Aeria Games, później ściągłem instalke(nie z oficjalnej strony ale dobrą instalke). Zainstalowałem, włączyłem poczkeałem jak sie robiło updating itd. Gdy wyszło okienko żeby wpisać ID I hasło wpisałem i gdy dałem Login wychodzi okienko w którym pisze że ,,Invalid password". A hasło oi ID są poprawne, ponieważ logowałem sie na Aeria Games!!

Co mam zrobić żeby działało???Bardzo prosze o pomoc!!

PLISSSSSSSSSSSSS HELP ME!

To jest wypowiedz Kuboxa, moderatora, czy waszym ta wypowiedz wam sie podoba?

Bo dla mnie to troche dziecinne, szczególnie to:

"Co mam zrobić żeby działało???Bardzo prosze o pomoc!!

PLISSSSSSSSSSSSS HELP ME!"