Zachowanie

Więc chodzi o to kiedyś napisał do mnie użytkownik na skype tego forum ze chcę ze mną pograć w grę poznaliśmy się po 3 tygodniach obraził mnie za to że mi wtedy mecz nie poszedł i powiedział ze Polacy to ku*** deb*** złodzieje itp. przepraszam za to słowo ale on tak mi powiedział

nazwał się dorosłym najmądrzejszym człowiekiem i że jest najlepszy a to nieprawda jest to hipokryta , rasista i egoista i dużo jest takich ludzi w Polsce więc ci którzy to czytają nie obrażajcie swojego kraju i ich obywateli bo sami nimi jesteście nie wszyscy są (tylko mała grupa) tacy ale przemyślcie to co napisałem . to działo się w grudniu 2011.

Kogo to ku*wa obchodzi? Sory kolego, ale robisz sobie teraz ewidentnie jaja jakies, zakładajac tak denny, i beznadziejny temat. Co nas to obchodzi? Nawet jego nicku nie podałeś ani nic, chcesz się żalic, to wypad na samosie czy inne gówno. Jezu, co sie dzieje na tej stronie...

Ten apel jest dobry, nawet wart jak jedno rasistowskie "dziecko neo" się zmieni.

Kogo to ku*wa obchodzi? Sory kolego, ale robisz sobie teraz ewidentnie jaja jakies, zakładajac tak denny, i beznadziejny temat. Co nas to obchodzi? Nawet jego nicku nie podałeś ani nic, chcesz się żalic, to wypad na samosie czy inne gówno. Jezu, co sie dzieje na tej stronie...

właśnie o to chodzi o takich ludzi jak ty pisałem dokładnie tam że do wszystkich żeby nie byli tacy ale dobra nie chce się żalić ale jeśli wolisz być chamem i prostakiem bez kolegów to powodzenia bo ci to się uda.

Zaczynamy hajting?!?!?!

Powiedz mi, czy nie lata pełno takich po wszelkiej maści grach? Trzeba sie przyzwyczaić.

1. Warcraft to faktycznie cham ;)

2. Faktycznie ma racje że nie wiadomo po co zakładać taki denny/idiotyczny temat

3. Wygląda na to że to ty nie masz kolegów bo piszesz coś takiego na forum, tutaj nikogo to nie obchodzi, tym bardziej że koleś mógł mieć racje... bo nie oszukujmy się, typowy polak (celowo z małej) to tylko narzeka na wszystko, sam nic nie robi, nie dostrzega własnej hipokryzji i głupoty (mówie o dostrzeganiu, nie przyznawaniu tego na głos), cóż, inteligencje albo jej brak trudno okreslić po jednorazowym spotkaniu, konwersacji więc ten temat pominę.

Więc chodzi o to kiedyś napisał do mnie użytkownik na skype tego forum ze chcę ze mną pograć w grę poznaliśmy się po 3 tygodniach obraził mnie za to że mi wtedy mecz nie poszedł i powiedział ze Polacy to ku*** deb*** złodzieje itp. przepraszam za to słowo ale on tak mi powiedział nazwał się dorosłym najmądrzejszym człowiekiem i że jest najlepszy a to nieprawda jest to hipokryta , rasista i egoista i dużo jest takich ludzi w Polsce więc ci którzy to czytają nie obrażajcie swojego kraju i ich obywateli bo sami nimi jesteście nie wszyscy są (tylko mała grupa) tacy ale przemyślcie to co napisałem . to działo się w grudniu 2011.

2mr5vr5.jpg

właśnie o to chodzi o takich ludzi jak ty pisałem dokładnie tam że do wszystkich żeby nie byli tacy ale dobra nie chce się żalić ale jeśli wolisz być chamem i prostakiem bez kolegów to powodzenia bo ci to się uda.

Tak jestem chamem i prostakiem. A wiesz, kiedy mój wewnętrzny prostak-cham się budzi? Gdy widze takich idiotów jak ty. Ja rozumiem, że to hydepark, ale WTF is that shit? Bez przesady koleś, co ten denny temat wniósł?

A kolegów? A po co mi koledzy w realu, jak mam kolegów w gildii? :D :D :D

1. Warcraft to faktycznie cham 2. Faktycznie ma racje że nie wiadomo po co zakładać taki denny/idiotyczny temat3. Wygląda na to że to ty nie masz kolegów bo piszesz coś takiego na forum, tutaj nikogo to nie obchodzi, tym bardziej że koleś mógł mieć racje...

Mam dużo kolegów uwierz mi ja napisałem to tylko po to żeby inni nie byli tacy , poza tym denny temat pomyśl o tym może ktoś przez to nie będzie taki bo może obraża kogoś lepszego od siebie.

@Kamikadze wiem dużo jest takich ale może to coś pomoże zawsze można spróbować napisać taki temat .

Szczerze nie ma poco ciągnąć tej ,,rozmowy '' bo tylko przez nią możemy się pokłócić i tyle proszę o zamknięcie tematu. :

Warcraft a pomyśleć ze jesteśmy z jednego województwa i do tego za blisko ciebie mieszkam chyba. :D:rolleyes::huh:

Przydało by się trochę interpunkcji.

A tak w ogóle, to dużo rzeczy mnie wręcz wku*wia, ale świata nie zmienię, więc trza się przyzwyczaić.

ALE MAM GENIALNY POMYSŁ, NA KAŻDYM FORUM NA JAKIM MAM KONTO ZROBIE TEMAT I NAPISZE W NIM "LUDZIE, BĄDŹCIE DOBRZY DLA SIEBIE", sądze że napewno "nawrócę tym kogos"

Capslockiem ponieważ to taki genialny pomysł że tylko "duża" czcionka może go pomieścić

Sarkazm(napisałym dla tych którzy nie skumają przekazu) ftw

@Blastblue K.O.

No fajna kartka z pamiętnika, ale mówisz to tak jakbyś odkrył coś o czym nikt nigdy nie zdawał sobie sprawy. Każdy wie, że na świecie są ludzie i parapety, a nam pozostaje tych drugich omijać szerokim łukiem.

ALE MAM GENIALNY POMYSŁ, NA KAŻDYM FORUM NA JAKIM MAM KONTO ZROBIE TEMAT I NAPISZE W NIM "LUDZIE, BĄDŹCIE DOBRZY DLA SIEBIE", sądze że napewno "nawrócę tym kogos"Capslockiem ponieważ to taki genialny pomysł że tylko "duża" czcionka może go pomieścićSarkazm(napisałym dla tych którzy nie skumają przekazu) ftw@Blastblue K.O.

No dobrze masz rację jest to denny temat który i tak nic nie zmienię :)

Będziemy teraz tak się kłócić do rana przez 1 temat?

Człowiek pożyje, zobaczy, zrozumie... "Tu nie poradzi jednostka z inicjatywą, bo wszystko sprzysięgło się, ażeby ją spętać i zużyć w pustej walce – o nic."

P.S. książki kształcą, choć nie dla wszystkich to zrozumiałe.

No dobrze masz rację jest to denny temat który i tak nic nie zmienię Będziemy teraz tak się kłócić do rana przez 1 temat?

Ok, zaczne "normalną" rozmowe.

Co miał na celu ten temat? Jakie miałeś zamiary/cele zakłądając go? Po co go założyłeś, 4 miechy po tym wydarzeniu? Co sobie myślałeś, zakładając go?

A kolegów? A po co mi koledzy w realu, jak mam kolegów w gildii? :D

Own3d :D

@Blastblue K.O.

No masz ci :P

A wracając do tematu, wg mnie to jest baz sensu, bo pewnie ten ktoś, o kim napisałeś, nawet nie przeczyta tego tematu, a nawet jeśli, to i tak Cię oleje (znając życie). Szczęściem w nieszczęściu jest to, że założyłeś ten temat w Hydeparku, dzięki ci za to :*

Ok, zaczne "normalną" rozmowe.Co miał na celu ten temat? Jakie miałeś zamiary/cele zakłądając go? Po co go założyłeś, 4 miechy po tym wydarzeniu? Co sobie myślałeś, zakładając go?

Miałem dobre intencje/zamiary.

Więc chodzi o to kiedyś napisał do mnie użytkownik na skype tego forum ze chcę ze mną pograć w grę poznaliśmy się po 3 tygodniach obraził mnie za to że mi wtedy mecz nie poszedł i powiedział ze Polacy to ku*** deb*** złodzieje itp. przepraszam za to słowo ale on tak mi powiedział

nazwał się dorosłym najmądrzejszym człowiekiem i że jest najlepszy a to nieprawda jest to hipokryta , rasista i egoista i dużo jest takich ludzi w Polsce więc ci którzy to czytają nie obrażajcie swojego kraju i ich obywateli bo sami nimi jesteście nie wszyscy są (tylko mała grupa) tacy ale przemyślcie to co napisałem . to działo się w grudniu 2011.