Mam problem z PoE, gra przy uruchomieniu zacina się i nie mogę się zalogować... Nie jest to wina sprzętu, bo na Can You Run It pokazuje, że gra pójdzie na maksymalnych ustawieniach...
Zacinanie się gry
A może jednak sprzęt ? Ja bym tam nie wierzył 'Can You Run It' ...
Nie, wszystkie wymagania spełniam ponad dwukrotnie...
Jeżeli problem występuje od razu po spatchowaniu czy też małej łatce to u mnie pomagał zwykły restart klienta:p
Po instalacji gry wchodziłem i nic nie mogę zrobić, restarty nie pomagają...
Na tym can you run it wybrałem PlanetSide 2 oczywiscie wszystko w rekomendowanych mam na zielono i tylko procek powinien byc i5 lub phenom x6 (beka z amd) i pasek ledwo wykracza poza minimum. A grałem na full w tą grę...
Po pierwsze. Nie wierz w takie głupoty jak You Can Run It, ponieważ jest to wszystko ustawione prze korporacje produkujące sprzęt komputerowy. Takie zamieszanie w głowie klientowi żeby wymieniał sprzęt co chwilę.
Po drugie. Spróbuj przeinstalować grę jak to nie pomoże, to skontaktuj się z supportem lub na stronie gry (forum) czy nikt inny nie miał tego problemu.
Spróbuj pobrać klienta bez akceleratorów plików oraz zainstalować z wyłączonym antywirusem.
Cześć ja miałem podobny problem problem pomogła mi instalacja od nowa microsoft visual c++.
Trochę się poprawiło, odpala gra przed 12 i po 18...
Usuń folder "ShaderCache" z głównego folderu z grą.
Mam problem z PoE, gra przy uruchomieniu zacina się i nie mogę się zalogować... Nie jest to wina sprzętu, bo na Can You Run It pokazuje, że gra pójdzie na maksymalnych ustawieniach...