Zacząć grac od nowa

Witam. Mam zamiar,zacząć grać w tere, ( grałem rok temu) wbilem lv camp i nie pamiętam dlaczego zmieniłem grę.. Wiec teraz moje pytania.

1. Jak jest z populacja na Eu?

2. Czy wprowadzono jakiś P2win?

3. Czy jako zaczynający na nowo mam szansę zaistniść w świecie tery?

4. Jak z pvp?

5. Czy były jakieś nerfy typu jakąś postać jest pro a inna dno?

6. Kim polecacie teraz grać? ( grałem warriorem) teraz preferuje dystansowce ( niby lepiej wychodzą na pve i pvp)

Odpowiem z grzeczności, ale ludzie... 2x w tygodniu nowe tematy z tymi samymi pytaniami.

1. Dobrze, pod warunkiem, że wybierzesz Killian PvP lub ew. Fraya PvE

2. Nie, nie ma żadnego p2w.

3. W zależności co rozumiesz pod pojęciem zaistnieć. Dla jednego będzie to przewodnictwo największej gildii na serwerze, dla innego wycrafcenie potężnego ekwipunku, a jeszcze ktoś inny może chcieć być najlepszy w PvP.

4. Standardowo - na światach PvP możesz zostać zaatakowany w każdym miejscu, który nie jest strefą bezpieczną (czyli np. miasta/wioski/obozy z questami). Możesz równie dobrze padać na 15 lvlu od znudzonych 65 lvli, którzy przyszli się "zabawić". Do tego kilka battlegroundów i gildia na gildię.

5. Nie było. Każda postać na + i - zarówno na pve jak i pvp.

6. Największe zapotrzebowanie (jak zwykle) jest na tanków i healerów. Jeśli grasz klasą dps to czasem trochę dłużej poczekasz na party na instancję. Poza tym, graj tym kim uważasz. To przecież tobie gra ma sprawiać frajdę.

Witam. Mam zamiar,zacząć grać w tere, ( grałem rok temu) wbilem lv camp i nie pamiętam dlaczego zmieniłem grę.. Wiec teraz moje pytania.

1. Jak jest z populacja na Eu?

2. Czy wprowadzono jakiś P2win?

3. Czy jako zaczynający na nowo mam szansę zaistniść w świecie tery?

4. Jak z pvp?

5. Czy były jakieś nerfy typu jakąś postać jest pro a inna dno?

6. Kim polecacie teraz grać? ( grałem warriorem) teraz preferuje dystansowce ( niby lepiej wychodzą na pve i pvp)