Zacząć teraz czy 2.12?

Witam. Z racji tego co się dzieje z naszym D3,chciałbym pograć w poe ale mam do was pytanie:

czy grac na normalnej lidze czekając do 2 grudnia i dalej grac ta sama postacią w nowym patchu

czy teraz grac dla "treningu"a 2 grudnia zrobić maina na nowych ligach w nowym patchu

Sądzę, że najlepiej jak zrobisz sobie teraz jakąś postać i ogarniesz całą grę, jakie gemy są op, co warto brać, co nie brać, jak chodzą różne orby, na jakich lvlach ~dostajesz gemy które by ci się przydały, szukanie buildów (chyba, że jedziesz na własnym). Więc teraz testuj, a potem na poważnie. Jednak ja sam za dużo się nie znam na PoE (sporo przerw i nabite jakieś 120h)

Najlepiej jakby się odezwał jakiś veteran

@guru

Nie mówię tego jako " veteran " - chociaż gram od bety.

Szczerze mówiąc, wszystko co powyżej napisane jest słuszne.

Chociaż... jeżeli aktualnie jesteś w stanie zwanym " nudą " i chciałbyś już w coś pograć, to ściągaj PoE i sprawdzaj ! :)

Natomiast, jeżeli możesz poczekać na start nowej ligi to czekaj ! Dlaczego ? Uwierz mi warto... poczujesz magię dobrego Hns`a w całej jego okazałości - jarając się jeszcze bardziej nowymi ( Tobie, nieznanymi ) funkcjami, skillami, czy innymi bajerami jakie GGG wprowadza w raz z nową ligą ! :)

Co tu więcej mówić, wybór Twój - chociaż, skłaniałbym się do wyboru właśnie tej drugiej opcji : motylki w brzuszku, szybsze bicie serca !

Jeśli Ci się nudzi i nie chcesz czekać do 2 grudnia, to zacznij grać już teraz, przy okazji ogarniesz grę i będziesz przygotowany do nadchodzącej ligi.

Jeśli Ci się nudzi i nie chcesz czekać do 2 grudnia, to zacznij grać już teraz, przy okazji ogarniesz grę i będziesz przygotowany do nadchodzącej ligi.

Nie ma to jak powtórzyć w celu... nabicia pościka

Tak kur, bo nie mam nic innego do roboty tylko wchodzenie specjalnie na forum o mmo i nabijanie sobie postów. No normalnie padłem i nie wstaje po tym co napisałeś. Nie wiem skąd tacy ludzie się biorą.

IQ temperatury pokojowej? xD

Witam. Z racji tego co się dzieje z naszym D3,chciałbym pograć w poe ale mam do was pytanie:

czy grac na normalnej lidze czekając do 2 grudnia i dalej grac ta sama postacią w nowym patchu

czy teraz grac dla "treningu"a 2 grudnia zrobić maina na nowych ligach w nowym patchu