Zaczynam grę

Witam.

Czy ktoś na chwilę obecną jest w stanie polecić aktywną gildię w Vindictusie EU ? Napadło mnie i chcę sobie pograć w dungeonówkę, a vindictus wyglądem bardziej mi pasuje niż C9. Jestem newbie, kiedyś miałem jakiś 3x lvl Lann'a, ale to zaraz po premierze.

Parę pytań:

1. Zdecydowałem się na Hurka. Jak radzi sobie w PvP & PvE?

2. Wszedłem na stare konto i mam jakąś paczkę dla powracających, do którego lvlu mam biegać w tym wypasionym stuffie? (na 30dni)

3. Są tutaj jakieś daily Q, daily dungeony z jakimś bonusem, czy coś takiego ? Czy mam po prostu po kolei trzaskać story line i olewać wszystko?

4. Może ktoś podrzucić jakąś sprawdzoną stronkę z buildami, ew. jakiś buildy dla Hurka ?

Dzięki za odpowiedzi.

1. Potwór i w PvE i w PvP.

2. To nie jest żadnej wypasiony stuff, możesz go nosić bez ograniczeń levelowych.

3. Dzienne są tylko raidy, zaczynają od 60 levela. Po za tym możesz robić Royal Army Raids 3 razy w tygodniu, one są od 20, 30 a potem 40 levela.

4. Wszystko powinieneś znaleźć na wikipedii a po za tym tu nie ma żadnej filozofii. W tej grze właściwie te wszystkie buildy nie istnieją, nie ma 10000000000 niepotrzebnych skilli i ograniczonych punktów umiejętności. Zaczniesz grać, po 2 dniach będziesz już wiedział co potrzebujesz a co jest bezużyteczne. Ale zobacz na wiki.

Gildii polskich parę jest, najpopularniejsza to Szept_Śmierci. Masówka no ale jak kto woli. Po za tym są jeszcze jakieś typu GwardiaNarodowa, OldGuard itp itp.

Co do 2 punktu:

Z tym "wypasiony" chodziło mi o to, że jest znacznie lepszy od gear'u na mój lvl i na który opłacalna będzie zmiana tego sprzętu :D

Co do wiki, to nie ma tam nic odnośnie Hurka niestety :D No ale mniejsza o to, jakoś sobie ogarnę build we własnym zakresie :)

gildia do jakiegoś 60 lvl nie jest potrzebna do tego czasu zobaczysz czy warto grać dalej czy nie ;)

Jeśli chodzi o Szept_Śmierci to zawiesił tymczasowo działalność.

2. Wszedłem na stare konto i mam jakąś paczkę dla powracających, do którego lvlu mam biegać w tym wypasionym stuffie? (na 30dni)

3. Są tutaj jakieś daily Q, daily dungeony z jakimś bonusem, czy coś takiego ? Czy mam po prostu po kolei trzaskać story line i olewać wszystko?

4. Może ktoś podrzucić jakąś sprawdzoną stronkę z buildami, ew. jakiś buildy dla Hurka ?

1:Kazda postac bedzie dobra w dobrych rekach. Nie ma tu supportu, tankow ani zadnego innego tego rodzaju rzeczy. Kazda postac ma dmg i +/- z 3 skille buffujace druzyne. Evie jest wyjatkiem na + dla party.

2:Jak ci sie udaje solowac instancje to jest dobrze i na 60 zmien, jak masz wczesniej problemy to 52-56lvl. Ćwicz uniki i country. Skup sie na Broni.

3:Nic dodac nic ująć co ci wczesniej odpowiedzieli.

4: ? ? ? ? Buildy? Jest tu cos takiego? Chyba scrolle, to juz tak. Ale to zabawa jak juz naprawde ogarniete EQ masz. Jedynie tez na poczatku nie bijemy skilli :strenght , life mastery, etc. Pilnuj By moc zmieniac zbroie i bron na danym lvlu

Co do gildi to polecam jeszcze HeroMode : Dark_legion : Husaria (nie wiem czy istnieje jeszcze)

Graj na channelach 71-72 to zobaczysz c:

Napisz nick na pw to ci moge pomoc.

Witam.

Czy ktoś na chwilę obecną jest w stanie polecić aktywną gildię w Vindictusie EU ? Napadło mnie i chcę sobie pograć w dungeonówkę, a vindictus wyglądem bardziej mi pasuje niż C9. Jestem newbie, kiedyś miałem jakiś 3x lvl Lann'a, ale to zaraz po premierze.

Parę pytań:

Dzięki za odpowiedzi.