Haranya więcej Polaków na nowym serwerze. Ten kto polecał tutaj Kyprose to chyba lekko upadł na głowę Powodzenia w osiągnięciu czegokolwiek tam. Jak zaczynać to tylko na fresh serverze.
Zaczynam
Ja będę grał tym takim demonem jakby.
A tak btw to fajna jest ta ścieżka dźwiękowa w menu głównym, aż nie mam ochoty zbyt szybko wchodzić do gry
to w takim razie ja logam do gry i tworze nowa postac bo wczoraj stworzylem kolesia w niu a teraz stworze w Haranya.
Tylko jeszcze jak by ktos mi mogl napisac jak lub gdzie moge zmienic pierwsza klase. Bo jako pierwszą chcę zrobić defenesra?
Tylko pod tanka nie wiem który build byl by lepszy:
- Templar - Defense, Vitalism, Auramancy
- Abolisher (Battlerage / Defense / Auramancy)
chyba że ktoś coś innego podpowie
Są różni tankowie w grze, nie będę Ci tutaj teraz wszystkich wymieniał. Pod PvE to właśnie taki Abolisher czy Templar są bardzo mocni. Możesz jeszcze robić Blightera jak chcesz być bardziej ofensywnym tankiem.
Dobra, postać stworzona. Nick Diabeu
I jak tam, gracie czy jednak nie bardzo?
Podobno gra umarła.
Znajomy mi mówił, że przy każdym logowaniu widzi na czacie ''p2w ded server''.
Sengoku nie trolluj.. XD
mythic or no balls
Nowy serwer
klasa Defiler/Bloodreaver
Nick: Wunsz
Jestem zielony w tą grę całkowicie.
Jeśli tworzy się jakaś gildia świeżaków chętnie dołącze
@unlucky racja dzięki
Haranya Alliance
Zapomniałeś podać frakcji. ^.^
Witam
Właśnie ostatnio oglądałem SAO i Log Horizont i jakoś mnie tak do jakiegoś dobrego mmorpg pociągneło, wybrałem Archeage i tutaj kilka moich pytań.
Otóż jaki server polecacie dla początkującego?
Czy są jakieś polskie gildie przyjmujące początkujących graczy którzy szybko się uczą?
Mam spore doświadczenie w mmo więc nie jestem pierwszym lepszym graczem, uwielbiam grać na TeamHuntahc przede wszystkim grywałem tankiem, supportem/healerem/bufferem lub archerem.
W archu chciałbym zacząć grać tankiem.
Poczytałem troszkę i z tego co widziałem są 4 podstawowe klasy( Warrior, Priest, Mag, Ranger ) i jakieś inne 10 szkół dzięki którym można stworzyć właśnie własną unikalną klase.
Pod tanka myślałem żeby iść niestandardowo i wybrać takie 3 szkoły:
2 podstawowe to:
Combat (umiejętności walki wręcz).
Invicibility( Umiejętności tanka.)
nad 3 się zastanwiam między:
Will (Obrażenia magiczne, Obrona magiczna, Otwieranie portali.)
Assassin (umiejętności Burst.)
Romance (Buffy, śpiew i taniec.)
Love (Healing i wskrzeszania.)
przede wszystkim zastanwaiam się nad:
Romance (Buffy, śpiew i taniec.)
Love (Healing i wskrzeszania.)
przy czymn boję się że jak bede na jakims huncie z ekipą i dostane stuna czy cos to nie ebde mogl rzucic bufa ani heala skoro bede w pierwszej lini i brał wszystko na klate.
Jeśli były by jakieś dobre duszki które by coś podpowiedziały lub wzieły pod swoje skrzydła było by miło.
TS/discard/course w każdej chwili moge odpalić i pogadać.
Zależy mi na pomocy intelektualnej a nie materialnej
Pozdrawiam i liczę na jakąś odpowiedź