hmmm dzięki blast nie wiedziałem że komuś to trochę się spodoba
Zadania graficzne
Azure, jakos ten dres mi nie pasuje do tego fajnego, pastelowego tla ;f.
zgapiłeś czcionkę :/
I jestem tego samego zdania co Dzz, ten dres tu nie pasuje, Elsa wybroniła się ładną obróbką i ogólnym wrażeniem, u ciebie to nie przeszło.
Czekam na następne zadanie.
Próbuje sobie odświeżyć gimpa i nie mogę tak ładnie "wtopić" rendera w tło ;/
Moja pierwsza praca za dużo to tutaj nie ma, ale mam nadzieje, że docenicie te 15-20 minut spędzone nad tym

Nie widziałem wcześniej tego drugiego obrazka z "dresem" więc nie mówcie, że render ukradłem
Ładne grafiki robicie, tylko że w podobnym stylu, tzn. dres w lesie, że tak określę.
Nie no może przesadziłem, bo to dopiero dwie takie prace, i żeby taki motyw się już więcej nie pojawił.
Swoją drogą, jak przekrzywiłeś napis?
Ładne grafiki robicie, tylko że w podobnym stylu, tzn. dres w lesie, że tak określę.Nie no może przesadziłem, bo to dopiero dwie takie prace, i żeby taki motyw się już więcej nie pojawił.Swoją drogą, jak przekrzywiłeś napis?
W gimpie masz takie narzędzie jak "obróc"
ładne pracę, fajnie, że pojawiają się nowe osoby, a co do Renderów i czcionek to używajcie jakich chcecie to wasze wykonanie i wasz pomysł na daną pracę, więc twórzcie jak uważacie.
Kiedy następne zadanie?
Kiedy następne zadanie?
No dokładnie
hmm chyba wtorek/ środa
To co ile będziesz dawał zadania? Ja bym dawał gdyby przez jeden dzień nie było żadnej grafiki dodanej.
myślę, że co środy, ponieważ forumowicze mają także szkołę/naukę/pracę i nie zawsze mają dużo wolnego czasu.
dobry pomysł
Trochę późno, ale prezentuje wam moją prace nr. 2. Na 100% przyczepicie się do napisu, mi tez się nie podoba, no ale za cholerę nie potrafię zrobić dobrego napisu :/
za pomysł masz duży + (przywodzi mi to na myśl taką inność wśród tłumu, wykluczenie), napis dałbym może jakiś jasno zielony lub żółty - ogólnie fajna praca.
zax dawaj zadania może raz na 2 dni bo i tak mało osób to robi a wyrabiamy się z tym nawet w dzien
No ku*wa, znowu ten dres! Ludzie, nie umiecie znaleźć innego renderu? Szczerze, jakby był inny render to była by praca ładna (bo i napis w tym stylu akurat pasuje do klimatu, w którym utrzymałeś grafikę). W sumie to jestem zdania Zaxa, grafika ta wyraża inność w tłumie, jest to nawet zaakcentowane zmianą koloru z szarośći na niebieski.
Pomysł dobry, jednak tak jak mówiłem, render mi się nie podoba.
One more: