Żadne gry nie odpalają

No chyba, wina sprzętu jak pisał format 3 miesiące temu. Nie wiem co wy macie parcie na tego formata, przecież winde też idzie naprawic o matko w jakim ja świecie żyje. Niedługo jeden błąd dll. i format - a moze gra sie nie zainstaluje to format. A ja widzę winę sprzętu ? Wgrałeś sterowniki do płyty głównej ?, odinstaluj stare i pobierz wszystko od nowa.

A więc tak:

Zainstalowałem sterowniki do płyty głównej.

-Nie działa.

Zainstalowałem Net Framework'a z linku powyżej.

-Nie działa.

Już raczej ratunku nie ma >_<

No chyba, wina sprzętu jak pisał format 3 miesiące temu. Nie wiem co wy macie parcie na tego formata, przecież winde też idzie naprawic o matko w jakim ja świecie żyje. Niedługo jeden błąd dll. i format - a moze gra sie nie zainstaluje to format. A ja widzę winę sprzętu ? Wgrałeś sterowniki do płyty głównej ?, odinstaluj stare i pobierz wszystko od nowa.

Tak jak napisał wyżej. Odinstaluj wszystko i pobierz od nowa- jedyne rozwiązanie.

Chociaż też coś jest nie tak z prockiem u CIebie. Na początek sterowniki proponuję zainstalować od nowa.

Widać po Twojej wypowiedzi i ortografii, nie widzę jakiegokolwiek sensu abym Cię posłuchał i robił Twoje propozycje, bo widzę że nie masz żadnej wiedzy na temat komputerów i oprogramowania. Cholera muszę coś pousuwać i dopiero wtedy ogarnę, bo nie mam miejsca na jednym dysku, a na innym dysku nie da rady.

Cos nie tak z moja ortografia?? NIe widze nic , to ze nie uzywam znakow polskich ??? Normlane zasada w internecie - ok skoro wolisz sluchac tych cosie znaja to proponuje wyrzucic kompa odrazu do kosza. Podstawowym narzedziem jest format - jezeli po nim dalej jest cos nie tak wskazuje na sprzet . Co z tego ze robiles formata 3 miesiace temu skoro w 10 sekund mozna zlapac trojana , ktory powywala ci polowe plikow , kolego jak nie chcesz pomocy to poprostu nie zakladaj tematu i nie obrazaj ludzi ok ?

2- na windowsie xp czesto wyskakiwaly bledy z roznych "wynalazkow gier bo o tych poza thunder nigdy nie slyszalem" Dlatego warto zainstalowac 7.

Bledy tego typu to poprostu bledy systemu/windowsa a nie sprzetu - co innego gdy dostajesz restarty sciny zwiechy , blue screeny - to sa objawy typowo sprzetowe.

Cos nie tak z moja ortografia?? NIe widze nic , to ze nie uzywam znakow polskich ??? Normlane zasada w internecie - ok skoro wolisz sluchac tych cosie znaja to proponuje wyrzucic kompa odrazu do kosza. Podstawowym narzedziem jest format - jezeli po nim dalej jest cos nie tak wskazuje na sprzet . Co z tego ze robiles formata 3 miesiace temu skoro w 10 sekund mozna zlapac trojana , ktory powywala ci polowe plikow , kolego jak nie chcesz pomocy to poprostu nie zakladaj tematu i nie obrazaj ludzi ok ? 2- na windowsie xp czesto wyskakiwaly bledy z roznych "wynalazkow gier bo o tych poza thunder nigdy nie slyszalem" Dlatego warto zainstalowac 7.Bledy tego typu to poprostu bledy systemu/windowsa a nie sprzetu - co innego gdy dostajesz restarty sciny zwiechy , blue screeny - to sa objawy typowo sprzetowe.

A teraz nie da się zdiagnozowac sprzętu nie o.O do tego na pewno jest potrzebny format. Przecież jakby stracił nawet sterowniki, to by mu to pokazało w menadźer urządzeń, jakby coś nie tak to dostał komunikat.

... Jejku

Komputronik

Podałem ci linki na PW. Wybierz coś i wgraj. Wina systemu.

Szczerze mowiac mialem prawie taki sam problem aczkolwiek mi gry przestaly dzialac bez powodu i to wszystkie a gdy wlaczylem wowa wyswietlil mi sie komunikat zebym wlaczyl CHKDSK na viscie uruchamia sie to po resecie komputera a po uruchomieniu naprawia zepsute pliki. Stalo sie to u mnie po zresetowaniu kompa na chama.

3 dni temu napisalem ze wina systemu no ale dalej temat drazony bo , on nie chce formata zrobic . NO ludzie , nie ma sensu co mu w ogole radzic skoro on wie lepiej.

Za czasu windowsa xp 2001rok miałem podobny problem polegał on na tym że jak się okazało usunołem jakiś tam plik który odpowiadał za uruchamianie gier przez co, dosłownie żadnej gry nie szło odpalić bo od razu był crash uruchamianej aplikacji. Spróbuj zrobić format kompa przecież to jest chwila. Jak mi coś sie w kompie spieprzy a nie chce mi się bawić to w 40 minut robie formata z instalacja wszystkich potrzebnych programów i problem z głowy. Tak patrząc na twój sprzęt to jest też trochę za stary jak na obecne czasy.

3 dni temu napisalem ze wina systemu no ale dalej temat drazony bo , on nie chce formata zrobic . NO ludzie , nie ma sensu co mu w ogole radzic skoro on wie lepiej.

Czy ja piszę że nie będę robił formata? Nie, nie napisałem tak, więc nie wkręcaj ludziom i mi samemu że tak piszę.

Zrobię formata, może dziś i napiszę czy coś podziałało.

Tylko nie wgrywaj tego samego systemu bo być może był uszkodzony. Jak by ci coś wyskoczyło podczas instalacji to też daj znać.

Hej, dodam coś od siebie. Ostatnio steam również mi zwariował i miałem problemy ze wszystkimi grami a wynikało to z tego, że nie uruchamiał mi się z uprawnieniami administratora. Sprawdź tą opcje, może Tobie też pomoże.

Up

Czytałeś wątek?

Autor ma problemy z systemem. Żadne gry mu nie działają. Ten jego błąd na 99% nie ma nic wspólnego z Prawami Administratora. Z tego co wiem w XP nie trzeba uruchamiać jako administrator bo robi się to automatycznie. Przynajmniej ja tak mam.

Siemano wszystkim, napiszę tu ten popier*olony problem bo już nie wyrabiam i nie wiem co mam robić, reinstall'owałem gry i nic nie pomaga.

Zrobie to na przykładzie gry Smashmuck Champions. Gdy odpalam gierkę ze Steam, wyskakuje mi to:

9oA3D0X.png

Gdy kliknę 'kliknij tutaj' wyskakuje mi to:

Qzwyo8R.png

A gdy kliknę 'kliknij tutaj' przy zdaniu "Aby zobaczyć informacje techniczne na temat...", wyskakuje mi to:

yNJdWky.png

Na powyższym zrzucie ekranu widać skrót "C:\Doceume~1\RalF\USTAWI~1..." dodam, że w błędzie gry, którą odpale widnieje ciągle ten folder "Temp" i myślę że coś jest z nim nie tak.

Gdy się tak zdarzyło, po pobraniu gier ze Steam, te gry to:

-AirMech,

-Smashmuck Champions,

-Frontline Tactics.

War Thunder

Pomocy!!

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ blaumro