Witam i zwracam się do was z pomocą.Otóż jakiś czas temu (2 lata może mniej) grałem w grę ;D.Była to strzelanka ze średnią grafiką i widok był z za pleców bohatera (TPP?).Gra raczej nowa nie była myślę że 2002+.Można było chować się za praktycznie wszystkim.Wrak samochodu, sterta opon, ściana, jakieś tam beczki.Gościu był ubrany w taki ciemno niebieski strój.Świat gry nie był otwarty.Można było robić przewroty w przód.Jeżeli nie uda wam się znaleźć tytułu tej gry to może polecicie mi jakieś fajne gry z systemem osłon? Grałem już w Stranglehold i Gears of War.
Zaginiona gra
Może Gorky Zero ? Tylko kolor stroju się nie zgadza. Zobacz sobie
PS: Możesz też dopisać o fabule jeżeli choć trochę pamiętasz. Na pewno to ułatwi szukanie
Nie to nie jest gorky zero.To była bardziej strzelanka akcji.A gorky zero wydaje mi sie takie hmmm taktyczne bardziej.Fabuły nie pamiętam.
Nie był to przypadkiem któryś ze Splinter Cellów ?
Max payne ?
Metal Gear Solid?
MAx payne napewno nie.Splinter cell także nie metal gear solid też nie.Bardzo możliwe że ta gra była także na ps2.
EDIT.Bardzo możliwe że to któryś z metal gear solidów.Za 30 min odpowiem czy to jednak jest ta gra.
EDIT2.Z tego co widze na youtube to nie jest mgs. Szukajmy dalej ;p
Syphon filte
A może Mass Effect 1? Tylko że to w miare nowa gra
co prawda opon i samochodów tam nie było, to był gosciu w niebieskim kostumie ;d
fakt faktem nie strzelalnina ale jak chcesz sie pochować to Manhunt jest dla Ciebie
Niestety to nie jest ta gra.Pamiętam, że któraś misja rozgrywała się w arabskim mieście? Budynki w stylu egipski/arabskim (coś jak w mapce de_dust2) Postać robiła przewrót w przód (panterka).W samouczku uczyli nas jak się chować za przeszkodami, jak rzucać granatami itp.Mogę się mylić ale to jakiś robot? Dawał nam misje, wskazówki.
fakt faktem nie strzelalnina ale jak chcesz sie pochować to Manhunt jest dla Ciebie
Heh 2 część manhunta mam na kompie Nie chodzi mi o samo chowanie się ale o ostrzał opponenta zza ściany.Coś jak w max payne 3
A może Winback?
Myślę, że to o tą grę chodzi.
Pozdro
Bardzo podobne do syphon filtera.Ale jak ja mogłem w to grać na kompie?Pamiętam, że nie używałem żadnych emulatorów.
MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gra to kill switch była także na ps2.Naprowadził mnie najbradziej facos14.Dziekuję wszystkich za trud w poszukiwaniu tej jednej gry.DZIĘKI WIELKIE
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Witam i zwracam się do was z pomocą.Otóż jakiś czas temu (2 lata może mniej) grałem w grę ;D.Była to strzelanka ze średnią grafiką i widok był z za pleców bohatera (TPP?).Gra raczej nowa nie była myślę że 2002+.Można było chować się za praktycznie wszystkim.Wrak samochodu, sterta opon, ściana, jakieś tam beczki.Gościu był ubrany w taki ciemno niebieski strój.Świat gry nie był otwarty.Można było robić przewroty w przód.Jeżeli nie uda wam się znaleźć tytułu tej gry to może polecicie mi jakieś fajne gry z systemem osłon? Grałem już w Stranglehold i Gears of War.