Hej, cześć i czołem! Ja jestem Tylak, a to jest mój kanał. Zwie się "Zagrajmeropolis". Zajmuję się na nim (jak nazwa wskazuje) robieniem let's play'i z różnych gier. Aktualnie jestem w stadium powrotu do działalności.
Kiedyś prowadziłem serię z MC i z Doom II: Hell On Earth. Teraz to jest inaczej. Zajmuję się jedną serią, ponieważ jak mam więcej niż załóżmy dwie serie to odechciewa mi się wrzucania filmów. Seria to "Let's Play Harry Potter i Czara Ognia". Wstrzymałem serie takie jak TYRAMBO, Happy Wheels czy SuperMeatBoy. Po skończonym let's play'u z Harry'ego zamierzam nakręcić z:
-Harry Potter i Kamień Filozoficzny
-Harry Potter i Komntata Tajemnic
-Terraria
-Amnesia: Mroczny Obłęd
Jak na let's player'a jestem dość młody, ponieważ mam jedynie 14 lat, a mutacja jest w stadium końcowym, czyli mówię głosem innym niż wcześniej, ale wciąż nie mogę wydawać z siebie wysokich dźwięków. Z tej przyczyny, kiedy się przestraszę to na wizji zazwyczaj będę krzyczał i to może być zabawne ;p
Zapraszam na kanał:
http://www.youtube.com/user/Tylak21
Chciałbym, żebyście ocenili oraz powiedzieli co mogę poprawić w swoich seriach, oraz czy wam się podoba czy nie. Jeśli tak, to czemu by nie zasubskrybować? ^^
Pozdrawiam, Tylak!